11 Şubat 2019 Pazartesi

Delirmiş Bir Ben


  Selam canım blog. Can sıkıntısı fena şey doğrusu. Üstelik yapılacak onca işin gücün ve elde kalan az zamanın baskısı da canımı daha çok sıkmakta. Şuan tez yazıyor olmalıyım ama tükenmişlik sendromu hissediyorum resmen. Derslerin yoğunlaşacağını ve sınavların başlayacağını düşündükçe... Tamam düşünmeyelim.. Tez kabuslarıma giriyor rüyamda bile yazmaya çalışıyorum. Daktiloda tez yazıyorum rüyamda, ay yok kabus olmalı bu, birisi yaz hadi bitir şunu diye söyleniyor daktilonun arka tarafında. Ama tuşlar mı sıkışıyor ne oluyor bilmiyorum yazamıyorum. Uyanınca da kendimi sakinleştiriyorum dönem uzasın ne olacak diyorum. Ay bir sıkıntı bir stres sorma blog sorma.

  Aynı anda yapmak istediğim onca şeye vakit yetiştiremiyorum. Mesela şuan kitap okumak istiyorum ama hayııır diyor beynim tez tez tez diye kafayı yemezsem puding partisi yapalım dönem sonunda. Bu yıl kendime kitap hedefi koydum. Tatilde on bir kitap okudum bile gerçi on tanesi ince kitaplardı ama olsun uzun zamandır kitap okuma günlerime dönmek istiyordum. Şimdi dersler yüzünden yine okuyamayacağım. En azından uzun süredir okumam gereken bir kitabı sonunda bir çırpıda bitirebildim. Bu da bir şey değil mi..

  Bugün ilk ders günüydü. Ders programı muazzam. Pazartesi sekiz buçuktan beş buçuğa kadar dersim var. Salı öğlene kadar. Çarşamba hiç yok ve perşembe günü sekiz buçukta tek bir dersim var. Nedeeen neden tek bir ders o saatte diye çıldırmadım değil. Ama en azından erken uyanıp tüm gün tez çalışırım dedim sonra. Umarım çalışırım yani. Ay tövbe tanrıma tez çalışırken de deli gibi görünüyorum çevremdekilere. Saçlar her yerden fırlamış kendi kendine konuşan bir deli. Oda arkadaşlarım bir şeyler anlatınca duymuyorum çalışırken odaklanabilmişsem. O delilik halinde. Benden korkmasalar bari sonunda.

  Şuanda okumak istediğim kitabı da bardak altlığı gibi kullanıyorum, yanımdan ayırırsam hiç okuyamam korkusundan bu, bir de çaysız tez ilerlemiyor. İki harf daha yazabilirim gün bitmeden. Sanırım yani...

  Yurda gelirken gitarımı da getirdim sanki çalmayı çok öğrenebilmişim gibi. Ama arada bir oynuyorum rastgele iyi oluyor. İnşallah bir şikayet gelmez kimseyi kulaklarından hasta etmem. Geçen dönem okçuluk kursuna gitmiştim şimdi tekrar çağırmışlar çok sevindim şuan için hayatımın en iyi aksiyonu okçuluk, diziler, filmler ve rüyalar. Resim yapmayı da özledim ama o yine yaza kaldı. Bana yine hüsran bana yine hasret var. Ay dur bunu dinleyelim yazının sonuna koyayım da. Öyle işte blog. Bu okulun son dönemi o yüzden acayip yoğun geçecek şimdiden belli. Buralarda olmayı başarırım inşallah. Arada seslenirim yine. Umarım. Ay aman neyse. Saçmalamaya geldim gidiyorum.
kib. öptüm. gülücük emojisi. buraya da bir random gülüş şeysi.

S..

14 yorum:

  1. Tez yazmanın rüyası bile yeter...Ben yıllarımı verdim bu konuda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel, ay yıllar mıı gözüm korktu iyicee ağlayabilirim şuan

      Sil
  2. Kusura bakma yabancıyım bu konuya. :)
    Ama sen bir puding ye, iyi gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyuşuk Hayalperest, ay ben de çok yabancıyım bu konuya o yüzden kabus görüyorum zaten :) doğru diyorsun puding konusunda tamam yiyeyim :)

      Sil
  3. Kolay gelsin sana. Tez insanı yorar. 😊

    YanıtlaSil
  4. başarılar dilerim canım sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babaannemintakvimciği, teşekkür ederim çok çok sevgiler :)

      Sil
  5. Sabahın o saatinde tek ders miii, bir kabus olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Patlayan Balonlar, eveeet bu bir kabus olmalı :) Bugün ciddi anlamda yoruldum pazartesileri hiç sevmiyorum :)

      Sil
  6. Başarılı bir dönem olur umarım..Okul dönemi oldukça yoğundur bilirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşim, teşekkür ederiim :) evet öyle yoğun ki uykumda bile ruyalarımda sınava çalışıyorum :D

      Sil
  7. ayyy hadiii hepsisi bitcek tez bileneee :) şarkı saoool :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deepsiii :) ayy inşallah bitsiin :) şarkı ne güzel di mii bişi bişi diyel kii :D

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^