4 Ağustos 2017 Cuma

Zaman Değişiyor



  Bundan sonra ne ben senin yaşamına tam olarak şahit olacağım ne de sen benim. Ağladığın güldüğün şeylerden artık benim haberim olamayacak eksiksiz. Benim üzüntülerimden sevinçlerimden de senin haberin. Her gün günaydın deyip sarılmayacağız. Aynı sofrada oturmayacağız. Yaptıklarımızı, yaşadığımız her şeyi artık birbirimize anlatmayacağız. Başkasına attığım tribi yaşadığım öfkeyi senin kucağında dindiremeyeceğim bundan böyle. Benim omzum sana yastık olamayacak. Göreceksin günden güne birbirimizi aramalarımız azalacak. Bu bizim başımıza gelmez sanırdım. Anneler teyzeler birbirinden nasıl uzaklaşır anlamazdım. Biri başka şehirde öbürü başka şehirde olmayı nasıl başarırlar bu noktaya nasıl gelirler bilemezdim. Biz ayrılmayız sanırdım. Ama oluyormuş işte. Birisi diğerini bırakıp gidiyormuş önce. Sonra da zaman kendi oyununu oynuyormuş. Ben arada bir böyle şeyler düşünür kafama takarım sen endişelenme. Bu sadece benim kendi kendime yaptığım bir kabullenme ve veda konuşması. Hayat böyle bir şey gülümse.

8 yorum:

  1. Zaman değişiyor gerçekten. Ayrılıklar, birbirinden habersiz yaşananlar,kopuşlar hayatın içinden gibi oluyor.Sanırım herşeyin üstüne gülümseyebilmek en güzeli. Güzel bir veda yazısı olmuş.Kaleminize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebemkuşağı,
      Vedalar bir tek geride kalanlar için olsa gerek, öyle değil mi :) Gülümseyelim :) Teşekkür ederim ki :)

      Sil
  2. En güzeli zaten gitmesine izin vermek değil mi? Umarım çıkış yolunu bulabilmiştir gidenlerin.
    Bu gün ben de bir veda yaşadım. Ama ben hiç bir zaman bu kadar değer biçmemiştim gidenlere. Hatta yol göstermek için yerimden bile kalkmadım. Yolu bulurlar nasılsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pofuduk seni görünce mutlu oluyorum :)

      Evet gitmesine izin vermek ona duyduğun sevginin kanıtıdır belki de. Ben de izin verdim hiçbir aksi düşünce belirtemeden. O incinmesin o iyi olsun diye bütün sesleri zihnime gömdüm, susturdum... İçten içe kalmasını istesem de bu benim küçük bencilliğim olarak içimde saklı kalacak. Gitmeye karar verenler kendi yolunu çoktan çizmiştir zaten o nedenle ben de çoğunlukla dışarıdan izleyen oluyorum. Hayat çizgimin bir parça daha kırıldığını incindiğini izliyorum.

      Sil
    2. Ben de mutlu oluyorum. Buraya tekrar uğrayabilmek tam ihtiyacım olanmış.
      İncitir başkası hiç düşünmez hırpalar. Önemli olan sensin ve kıymetli olan da. Kendine iyi bak iyi davran.
      Seviliyorsun. -^_^-

      Sil
    3. Bunu duyduğuma sevindimm :)
      Söz veriyorum artık diğerlerini düşündüğüm kadar kendimi de düşüneceğim :)
      Sen de seviliyorsuun ^_^

      Sil
  3. hımmmm ay kim gitti yaaa.

    YanıtlaSil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^