8 Ağustos 2017 Salı

Tahtakuruları

beksinski



  İnsan bazen konuşamaz. Kelimeleri ısırır ve susar. Dişleri yüreğini kemirir. Boğazı çöl kumu yutmuş gibi bir hal alır. "Neden bu sıralar sesin hep mutsuz, neden üzgünsün?" diye sorar birisi. "Bilmem herhalde uykusuzum." der geçiştirirsin. Söyleyemezsin hiçbir şey. Ruhundaki fırtınalar bir tek seni yutsun istersin. Taşmasın dışarıya incitmesin kimseyi. Sustukça sürekli surat asan bir insan olmakla da suçlanabilirsin pek tabii. Ama olsun dersin seni kıracağıma kafam kırılsın.

  Sustum ben yine. Zaten sessizgemiden başka ne beklenebilirdi. Bir gün kendi okyanusumda yelken çapa işe yarar ne varsa kalmamış bir şekilde sürükleneceğim. Keder, sebebi bazen belli olmayan tahtakuruları gibi kemirir bedeninizi. Gemi olmak da zor iş anlayacağın blog. İsmini okumaya cesaret edemediğim için izlemediğim filmler var benim. Şuan televizyonda bir tanesine denk geldim ve kaçtım yine. Hayat da biraz böyle benim için. Ondan kaçarak onu alt etmeye çalışıyorum. Şuana kadar iyi idare ettim hakkımı vermelisin. Ama bir yerden sonra saklanıp kaçmak yerine onunla yüzleşmenin bir yolunu bulmam gerektiğini biliyorum.

  İnsanın kaç kişisi var şu dünyada blog? Onlar da tek tek azalıyor. Eksiliyorsun. Tahtakuruları sağ olsun tanrı onları da yarattıysa bir bildiği vardır. Fakat reenkarnasyon diye bir şey varsa beni boşlukta bıraksınlar söyleyin. Siz istediğiniz kadar geri gelebilirsiniz. Ben boşlukta kendimle ve sakince kalacağım.

S...

8 yorum:

  1. Merhabalar... İnsan ne kadar kaçmak isterse istesin hayattan,her gittiği yere onu da yanında taşır oysa. Acısıyla tatlısıyla yüzleşip,farkındalıklarımızı artırıp, mutlu,huzurlu zamanlar oluşturup yaşayabiliriz hayatı.:) Böylesi daha güzel bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ebemkuşağı
      Kaçmak mümkün değil değil mi, oysa biraz saklanırım sanıyor insan.
      Bunu öğrenmek zaman alıyor işte bütün mesele de bu zaten :)

      Sil
  2. Deeptone'un Bloglardan Seçmeler paylaşımından gelip bir merhaba demek istedim ve G+ ekledim..Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz ben de sizi ekledim Sevgiler :)

      Sil
  3. Selamm.. Ne güzel yazmışsınız ;) Deep önerisi ile geldim takipteyim, bende beklerim kocaman sevgiler sizeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam teşekkür ederim :) Hoş geldiniz ben de sizi takibe aldım fırsat buldukça geleceğim sevgiler :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. deepsii çinguuu :)
      tahtakuruları bazen ilaçlama gerektiriyor dikkat etmek lazım :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^