29 Ekim 2015 Perşembe

~ Yalan ~



  Gözlerime bak!
  Gözlerime... bak...
  Bak ki bütün canlılar nefeslerini tutsun,
  Buz gibi bir rüzgarla titresin;
  Cansızlar üzerilerine düşen bir kıvılcımla,
  Ufalanıp ezilsin...
  Gözlerime bak ki;
  Varsa bir yalanın,
  Bakışlarından dökülüp eteklerine düşsün.
  İşte o zaman yedi dünya ardına da kaçsan,
  Frea'nın lime lime edilmiş ruhlarıyla uluyan wrasthları,
  Ardından gelip seni bulur.
  O zaman Argoth'a pişmanlık yeminleri edip,
  Yutması için ruhunu ve kalbini sunsan da,
  Fayda etmez...







  Not: Bunu uzun zaman önce uykumun arasında yazmıştım. Frea kim, Argoth nedir hiçbir fikrim yoktu. Wrasth bir çeşit hayalet canavar ruh gibi bir şey olabilir bence. Frea da onları yöneten bir cadı kraliçe veya belki Argoth gibi o da bir ölümsüz ruh olabilir..  :) Yalnız ben buna başlık bulamadım öneri alabilirim :)

  S.

10 yorum:

  1. Nasıl hissettim biliyor musun yeni bir kitabın tanıtım bültenini okuyormuş gibi :)
    Öyle heyecanlandım devamını bekledim sanki.
    Sözlerin yine çok gizemli ama hem gerçekle alakası var hemde sadece hayal ürünü gibi :)
    Dünyada okadar kötülük ve günahkar var ki buda şey dedirtiyor acaba bunun bir sınırı var mı?Kötülüğün bir sınırı..Kötülük bile kendinden utansa bundan daha kötüsü olamaz artık dese acılar katlanmaktan vazgeçse...
    :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arsu

      Gerçekten mi? Böyle düşünmene mutlu oldum :)

      Bunun bir sınırı var mı.. emin olamıyorum.. sanki tüm dünya ölümcül bir hastalığa yakalanmış gibi. İyi gibi görünse de bir anda ne olacağını kestiremiyorsun. Hiçbir zaman insanlığa sonsuz değer veren mükemmel bir toplum var olmayacak çünkü hiçbir insan bir diğerinin aynısı değil ve hiçbiri bir diğerinin düşüncelerine duygularına değerlerine sahip değil, en azından anlamaya empati yapmaya çalışılmalı fakat bazılarında empati sistemi bile yok. Mesela seri katiller acıyı anlayamaz ve hissedemezmiş. İnsan mükemmel bir varlık falan değil, her biri farklı olan bir şeyin hangi yönden mükemmel olduğunu savunabiliriz ki? Bu yüzden toplumlar da mükemmel olamıyor işte...

      Öyle işte..

      :)

      Sil
  2. ayyyy ben korktuum yalan söylemekteeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aayy çingusu sen yalan söylemezsin ki zateeen yani bence öyle. söylemezsin sen yalan falan. hiç sana göre değil :)

      Sil
  3. isimleri sorcaktım ben de sana ya. isimleri kendin buldun ha. kıyamet sonrası dünyası isimleri gibi ya da tarih öncesi felan.

    başlık, "yalan" olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendim bulduğumdan da emin olamıyorum belki bir yerlerden aklımda kalan isimlerdir, uykumun arasında geliyolar arada böyle :D Yalan olsun tamam :)

      Sil
  4. Argoth sensin bence.
    Cok kirildiysan demek ki sana soylenen yalanlara.ama belki yuzlesemiyorsan, kabullenemiyorsan. Dusun ki etrafinda herkes "o yalanci" diyor sana, sen ise yakistiramiyor ve gozlerime bak da dusur eteklerine yalanlarini, birak beni kandirmayi diyor olabilirsin. Neysen o. Goster yuzunu ve affetmeyeyim ben de seni. Gibi. Ruya gormus olabilirsin de. Artik gerceklerle hasir nesir olmak istiyosundur belki. Dunyanin bu sahte yuzu mideni bulandirmistir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argoth ben miyim bilemedim :) ne kadar kötü bir şey göz göre göre kandırılmak ve bunu bildiğin halde aksini kabul etmek istemek. Hiç yaşamadım öyle bir şey galiba ama çevremde çok var bunu gözlemlediğim. Üzücü. Dünyanın sahte yüzü.. evet. İnsanlar iyi ve kötünün ortasında yaratılmış ve bu gerçekten çok tehlikeli bir şey bunu kontrol etmeyi öģrenemeyen bir insanın karanlığı korkunç..

      Sil
  5. Selamlar, tesadüffen buldum blogunu ve şiirini çok çok beğendim. Arkadaşlar da yazmışlar sanki bir kitabın tanıtımı gibi olmuş gerçekten. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dreamella selamlar, yorumunu beklettiğim için affet lütfen :) beğendiģine çok çok sevindim gerçekten teşekkür ederim :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^