26 Aralık 2013 Perşembe

-_~


  25 dedi.. Yirmi beş yaşında diye tekrarladı. Öleceksin.. Yirmi beş yaşımda öleceğim diye içimden tekrar ettim. Aslında bir onaylama ya da kabul etme gibiydi. Kimdi, neden böyle bir şey söyledi bilmiyordum. Bunu neden zaten bilinen bir şeymiş gibi kabullendiğimi de anlamıyordum. Uyandığımda aklımda kalan tek şey buydu.

  Dediklerine göre ömrümü uzatmışım, o nasıl oluyorsa. Ya da o yıl hayatımda önemli bir şey olabilirmiş. Belki de tamamen bilinçaltımın saçmalamasıymış. Bilinçaltıma bunu söyletecek ne atmış olabilirim diye düşündüm, bir şey bulamadım. Zaten bulabileceğim kadar basit olsaydı böyle bir şey saçmalamazdı sanırım.


  İlginç bulduğum rüyalarımı kaydediyorum bu da onlardan biri işte. Not düşmek istedim. Sanırım bir kötü rüya yakalayıcısı yapmalıyım. Kendin yaparsan daha etkili oluyorlarmış. İşin esprisi tabii.
:)

S..

16 yorum:

  1. Merhaba.
    Ben de çok rüya görüyorum ve bazen gördüğüm rüyaları blogumda yazıyorum. Bir keresinde rüyamda kendi cenaze törenime katılmıştım. 23 yaşında gencecik kızdı diye arkamdan ağlıyorlardı.
    Bilinçaltımız kötü oyunlar oynuyor bize.
    Uzun ve mutlu bir hayatımız olacak bizim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba simge :)
      Uff o da çok fena bir rüyaymış. Hepsi bilinçaltımızın oyunu doğru, ona neler yüklediğimize dikkat etmeli :)
      Kesinlikle uzun ve mutlu bir hayatımız olacak :)

      Sil
  2. çingum korkunç bir rüya demiştin ama böyle bir şey düşünmemiştim ben.. ne bileyim canavarlar filan düşündüm nedense. onlar daha sevimli geldi şimdi gözüme.

    ama bak doğru, ben de baktım rüya tabirlerine, güzel bir yaşama işaret ediyormuş öyle rüyalar. yatarken sana iyi enerjiler göndereceğim, böyle rüyalar görme diye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz korkunçlu o yüzden sana korkma diye önceden söyledim. Ama ben hiç korkmadım ilk başta etkilendim uyanırken ama korkmadım çingum.

      güzel bir yaşama işaret ediyor demek, ben bakmadım tabirlere kötü şeyler yazıyordur belki diye, iyi düşünürsen iyi olurmuş ya :) anneme yorumlatmıştım :) ama bak iyi bir yorumu varmış. sana söylemiştim kötü rüyalar illa kötü anlamlar içermez diye :) sen bana hep iyi enerjiler gönderiyorsun ki hissediyorum ben canım çingum :)

      Sil
  3. denişik rüyaymış bu.

    dünya zamanıyla mı 25 evren mi uzay mı.
    göreceli zaten.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denişikti evet :)

      oovv onu bilmiyorum işte
      haha kesinlikle göreceli :)

      Sil
  4. her rüyanı yaz çok sevdim :D 25 dedi içimden tekrar ettim demişin ya çok şeker aklıma Şeyma geldi o da şaşırınca tuhaf bakıyo bi de onun gibi bakmış olsan çok komik rüya olurmuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaa Şeymanın o şaşkın bakışlarını falan hissediyorum yazılarında çoğu zaman cidden çok şeker yaa :D

      Sil
    2. de mi bazen yazısında bile hissediliyor :D

      Sil
    3. eveet ama bazen değil çoğunluklaa, çok tatlı :):)

      Sil
  5. Heeey benden bahsedilmiiiş :D

    Ben de 23 e takığım biliyo musun Simge deki gibi rüya mı bilmiyorum ama 23 yaşımda bir şey olacakmış gibi hissediyorum hep.Bi de şey kaç yaşındasın dediklerinde 23 diyesim geliyo çok manyakça ama öyle yani belki hatırlamadığım bir rüyamdır :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıkıkı ^^
      arkadan konuştuk çingusuuu yakalandık şimdi olmadı yaa :D

      23 çok da yakın bi zaman, iyi düşünelim iyi şeyler olsun çingu, 6. hisse inanırım ben dikkat ederim insanların öyle hislerine. hahah ilginç bir şey :) belki dediğin gibi bir rüya görüp etkilenmişsindir ya da bir kitapta bir karakter bir tarih ya da bir olay etkilemiştir olabilir yani :)

      Sil
  6. Uzunca bi yorum yazdım sonra aşırı derecede saçmaladığımı farkedip sildim. Sanki müneccimmişim gibiydi :/ pf :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa niye sildin yorumumu yaa cık cık cık hayret bişi :) rahat ol yaa saçmala ne olacak sanki rahatça yaz işte :)

      Sil
  7. Yazan ben olduğum halde ben bile anlamadım kii :D

    YanıtlaSil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^