23 Aralık 2013 Pazartesi

Biraz Saçmalamaca :)

Le Petit Prince et Le Docteur

bu resmi pek sevdim profil fotoğrafı yapasım var :)

  Hayat bazen çok bazen bilog..

  Neden böyle bir şey dedim ki şimdi onu da bilmiyorum. Böyle bi depresiflik böyle bi küstüm senle konuşma benle havası, bi can sıkıntısı var gibi. Ama yok da aslında. Yani can sıkacak bir durum yok ama varmış gibi de bir hava var. Evet havadan dolayı kesin. Gerçi bu gün de güneşli ama ters tepki yaptı herhalde, kaç gündür dört elektrik direğini yerinden sökercesine şiddetli bir fırtınaya alıştı bünye tabii. Hani havasız bir ortamdan dışarı çıkınca çarpılır ya insan başı döner, hatta durum vahimse şöyle bi gider gelir şalterler kapanıp açılır birkaç saniye. Öyle işte..

  Her yere kar yağıyor bir de arkadaş, gelecek kış ya memlekete gideceğim ya da Zonguldak Ereğli'ye teyzemlerin yanına, gerçi oraya da pek yağmıyormuş galiba, yağıyormuş da tutmuyormuş kar. Bir kardan adam yapasım boynuna papyon takasım bir de fes giydiresim var, evet bu aralar çok doctor who izlemeceli günler. Matt de gidiyor zaten, David giderken de üzülmüştüm, hep alıştırıyorlar kendilerine sonra da gidiyorlar bu nasıl iş böyle ya. Moffat'ı kaçırıp eziyet etmeliyiz bence hak ediyor. Aslında onun da suçu yok ki dizi böyle. Doctor hep rejenerasyon geçirir yanında hep yeni bir arkadaşı olur, eskiler şanslıysalar kendi rızalarıyla ayrılmışlardır mavi kulübeden, arkadaşları olsa da hep bir gün yalnız kalır, aslında hep bi başınadır, daima insanlığı kurtarır bazen de insanlardan başka uygarlıkları kurtarır. Ama bilmediği bir şey var tabii, whowianlar onu asla bırakmaz her ne kadar o mavi kulübenin anahtarı bizde olmasa olayların dışında kalsak da yalnız değilsin hepimizin hayali arkadaşısın işte. Orada bir yerlerdesin biliyoruz yani.

  İyice saçmalamaya başladım..

  Bu arada sanırım gözlerimi bozmayı başardım aferin banaa! Birinci suçlu kitaplar, ikinci suçlu dizi ve animeler. Güneş ışığı rahatsız ediyor gözlerimi öyle böyle değil, sabahları pencereden içeri vuran güneş var ya nasıl tatlıdır nasıl severim kendisini normalde ama şu sıralar öyle bir ortamın tadını çıkartamıyorum gözlerim sulanıyor ve resmen acı çekiyorlar. Akşamları da ışıklar açık oturamıyorum gözlerimin ağrısını geçtim başımı da ağrıtıyor suni ışık. Geçen gece pek zekice bi çözüm buldum gibi buna, güneş gözlüğü taktım evin içinde gece gece.. Bir süre göz yoracak şeylerden uzak dursam düzelirler mi acaba?

  Akşama ağlak bi film mi izlesem yoksa yine ve yeniden HP serisine mi başlasam karar veremedim. Belki yeni bir film izlemek daha iyi olur, eskiler güzel ama yeni bir film izlemeyeli uzun zaman oldu. Bu arada görünüşe göre ben bu gözleri dinlendiremem bu gidişle. Bi de son bir şey daha diyeyim gidiyorum, Jiyong'un şu klibi çok hoşuma gitti siz de izleyin bakalım sevecek misiniz:



  Bu çocuğun gülümsemesi insanı neşelendiriyor ya :) İyi geldi bu :)

  Tamam anlık saçmalamalarım bu kadardı saygılar sevgiler herkeslere :) Bu arada ne zormuş şu kelimeyi yazmak: saçmalamalalamalarımlarım... :D

S..

14 yorum:

  1. K.prens pek sevimli..gerçekten yap profiline yakışır da ..Dizi kültürüm pek yok ama DoctorWho yu severim..Burada da çok rüzgar var havalar bu ara oldukça serin gidiyor can sıkması normal...
    sahi seçtiğin parça çok güzel sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptım bile güzel oldu böyle sevdim :) DW sevilmez mi ya :) Dikkat etmek lazım rüzgarlı havada insan çabuk grip olur.. Burada biraz sakinleşti gökyüzü. Beğendiğine sevindim :)

      Sil
  2. hoş saçmalamala mışsın.

    geçmiş olsun. akşam kapat ışıkları mum veya tv ışığıyla otur işte.

    bazen öle boş hissederiz kendimizi ki.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)

      teşekkürler deep, öyle yapıyorum zaten bir süre sonra düzelir herhalde :)

      bazen oluyor öyle evet :)

      Sil
  3. fotoğrafa bayıldım hemen koştum geldim :D Doctor who ya ben de bayılıyorum ama daha baştayım David hala duruyo o giderse ağlarım ben :)
    şarkı da eğlenceliymiş bi şey daha diyecektim ama unuttum :D dur yazıya bi daha bakıyım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe ben de bayıldım :D uff ne yazık ki hep gidiyorlar :) yazın kardeşimle baştan izlemeye başlayacağız o çok takip edemedi dersleri yüzünden, ben de yeniden izlemek istiyordum öyle anlaştık :)
      beğendiğine sevindim :D

      Sil
  4. heh gözler geçmiş olsun en önemli mevzuyu atlamışım :)
    doktora git dinlendirici yazsın onu yazmazsa miyop oluyosun çünkü kendimden biliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)
      cidden miyop olur muyum ki? ah geçmiş olsun çok. tamam dinlendirici, dikkatli olayım en iyisi.

      Sil
  5. Arada böyle iç boşaltmak iyi gelir. :)

    YanıtlaSil
  6. Çingummmm :) seni özledim ki ben, yazılarını da çok özledim. Hiç saçmalamamışsın, günlük yazamıyorum diyorsun bana ama sanki günlüğünü okuyormuşum gibi geldi. Tabii her şeyi yazmıyorsun ama ben senin satır aralarını da iyi okurum kii :)

    Bende de bir depresiflik var çingum, birbirimizin yanaklarına yanaklarına vuralım çingum, çıkalım bu ruh halinden, kızalım birbirimize olur mu? yeni yıl geliyor, biz onu somurtuk karşılayamayız, küser gider sonra :)

    Çingumm buraya 11 aralık’ta kar yağdı ama yağmur gibi bir şeydi, eridi hemen ama olsun adı kar iştee :)hem iki sene önce de bütün gün yağmıştı, yerler bile beyaz olmuştu çingum, ertesi gün gitmişti ama bir gün boyunca yerler beyaz kalmıştı. Yani umutsuz olma, yağabilir belki bilemeyiz ki. belki oraya da atıştırır azıcık, şimdi havalar ısındı gibi ama sonra yağar belki. Annem bana bir kere buzdolabından böyle kar gibi buzcuklar oluyor ya onlardan vermişti, şekil vermiştim ben de, sen de öyle yapsana :)

    Doctor Who hep bir başına olsa da şanslı bence, onu gerçekten sevenler var çünkü. Bence bu onu mutlu ediyordur. Yalnızım ama beni sevenlerin yüreğindeyim diyordur, güç alıyordur.
    Hii kıyamam sana, gözlerin mi acıyor? Bilgisayar ekranına uzun süre bakma çingum, sen zaten hep loş ışıkta oturuyorsun, öyle yap yine, birden ışığa bakma. Yeşil çay ya da siyah çay poşetleri koy biraz gözlerine, dinlendir gözlerini çingum, aman dikkat et. Geçmezse göz damlası kullanırsın çingum. Hihi gece güneş gözlüğü, çok hoşmuş :)

    Bence senin gülümsemen insanı daha çok neşelendiriyor :) hep gülümseee :)

    Heeeey, profil resmin çok güzel kii :) hem küçük prens hem doktor who, daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çinguuumm :) ben de seni özledim ki çok :) hiii günlük yazmaya çalışıyorum da defteri açınca hiçbir şey yazamıyorum öyle bakışıyoruz sadece :D evet satır aralarını çok iyi okuyorsun sen hem de :)

      hahah tamam çingum birbirimizin yanaklarına vuralım kendimize gelelim bi olmuyo böyle hiç :) yeni yıla gülerek girelim o zaman anlaştık mı :)

      cidden kar mı yağdı yaaa ben de istiyorum amaa :D olsun sonuçta yağışını gördün çingum buna da şükür bence :D buraya yağmaz ya ama tamam yağabileceğini düşüneceğim bundan böyle :) bir keresinde annem de bana aynısını yapmıştı çok istiyorum kar diye bak ya paralel evren çingusu iştee .)

      evet hem de çok şanslı :)
      hiç endişelenme ama iyiyim ben, biraz fazla yordum gözlerimi sadece, ama dinlenirsem geçer ya :) çay koyayım tamam deneyeyim bunu. dinlenirsem geçer ışıkta da oturmam bir süre, endişelenme :)dimi çok hoştu o anki halimi görmeliydin komikti ya :D

      bence senin gülümsemen öyle bir kere sen çok tatlı gülüyorsun, hep gülümse benim için :)

      resmi seveceğini biliyordum ki :))

      Sil
  7. Bunu üçüncü okuyuşum :D

    Çok sevdim ben bu yazını ya böyle çok yakın hissettim kendimi sana :)

    DW hakkında biz varız eveet biz bırakamayız ki kopamayız. Kalbimiz doctor sevgisiyle dolu matt e çoook alışmıştım david den sonra büyük korkum vardı ama alışıyo insan yani bi de amy rorry onlar da acayip bağ kurdum onlar gidince göçtüm resmen sonra toparladım river var ki en sevdiğim karakterlerden bayılıyorum o zaman çizgisine ama o da gidecek çok üzücü ya bak bi hoş oldu içim şimdi :)

    Profil muhteşeeeem :D

    G -dragon gülüşüsü atamam ama ben de gülümsedim :D

    Kardan adam fikrine de bayıldım papyon fes uuuuu burda da yok kar belki bu yazı varken varmıştı ama bilemedim şimdi kar çok durmadı gibi bu sene. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)

      Arada bir böyle yazmak iyi geliyor :)

      Amy ve Rory de evet çok bağlandık onlara da, gidişleri çok üzücüydü, ah şu ağlayan melekler.. River'a ilk başta alışamamıştım ama gerçekten en sevilen karakterlerden biri de o, doctorla sürekli yanlış zaman çizgisinde karşılaşmaları çok eğlenceli ve ilginç :)

      Bence deee çok sevdim böyle dursun uzun süre :D

      hahah :D

      Uff o kar olayında kendimi suçlu hissettim kar buraya yağmıyor diye kıskançlık ettim şimdi yağmur bile yağmıyor kuraklık tehlikesi falan var her yerde. yağmur duası ve dansı falan mı etsek ne :) Heey bir daha kar yağdığında benim için o kardan adamı yapar mısın çinguuu çok mutlu olurum yaa :):)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^