7 Eylül 2013 Cumartesi

Music Bank :)


  Bu gün k-pop severler için gerçekten önemli bir gün :) Uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir şey sonunda gerçekleşmeye başladı! Kore grupları ülkemizde konser verecekler hem de bu gün İstanbul'da :) Daha önce bahsetmeliydim aslında ama o kadar inanılmazdı ki ve ben de zaten son zamanlarda bilgisayarda çok vakit geçiremiyordum. Music Bank konseri Ülker Arenada akşam 7'de başlayacak. Üstelik birkaçı da sevdiğim gruplar :)

Suju pek tanımıyorum sadece bir iki şarkısını dinlerim. Miss A de öyle sadece bir iki şarkı dinlerim pek tanımıyorum. Beast severim. MBLAQ arada bir dinlerim. FT Island Bigbang kadar sevdiğim bir grup :) Ailee de dinlemeyi severim :)

  Konsere katılabilecek olanlar cidden çok şanslı, umarım doğru düzgün fancam olur da sonradan da olsa izleyebiliriz :) Tvde canlı yayın olur diye ummuştum ama olumsuz açıklama gelmiş, belki youtube üzerinden yayınlanır bilmiyorum, belki de fanlar ustream üzerinden falan yayınlamayı başarır. Dün havaalanına indiklerinde pek kaliteli olmasa da biraz izlemiştim bu şekilde :) K-pop konserleri inanılmaz güzel oluyor gerçekten, ben internetten konser izlemeyi sevmem ama o kadar güzel oluyorlar ki Cnblue, Bigbang, 2ne1, FT Island konserlerini indirip izliyorum, şimdi İstanbul'da olmak vardı :)

  Eğer Bigbang gelseydi gidemediğim için gerçekten oturup ağlayabilirdim. Şuan biraz kıskanıyor olsam da çok mutluyum. Çünkü biliyorum ki bu kadarla kalmayacak zamanla daha çok konser göreceğiz ülkemizde ve bir gün Bigbang de gelecek ^^ Sonraları sadece İstanbul değil diğer büyük şehirlerimizde de olur belki :) Ülkemize gelmeleri bile hayaldi, şimdi konser veriyorlar :) Dünden beri sürekli gülümsüyorum, durumdan haberi olmayanlar deli olduğumu düşünecekler :D

  Kısaca bundan bahsetmek istedim :) Birazdan twitterı açayım fanlardan takip edeyim konseri. Ailee çatlayana kadar kebap yiyeceğini söylemiş gelmeden önce Miss A'den Jia da İstanbul'u geziyormuş :) Canlı yayın linkleri olursa konserden kaçırmamalıyım. Görüşmek üzere :)

Musmutlu Sessizgemi :)

12 yorum:

  1. çingummmm :)

    hoş gelmişler :)

    daha çok gelir onlar Türkiye'ye çingum, bak görürsün, çok sevenleri var çünkü. videoları da yayınlarlar herhalde, izleriz biz de :)

    çatlayana kadar kebap mı :) Türkiye'ye gelen yabancıların özel ilgi alanı herhalde kebap yemek :) onların ülkesinde yok mudur çingum, aynı kebap olmasa bile benzeri? bize özgü bir şey mi acaba sadece?

    hep gülümseeee :) orhan veli'yi hatırlaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çingummm :)

      :)

      evet çingum daha çok gelecekler biliyorum, onlar da bizi seviyorlar ki :) evet izleriz beraber :)

      hahah değil mi nedense hep kebap geliyor akıllarına ilk olarak :D onların ülkesinde de var ama yerinde yemek daha farklı hissettiriyor olmalı :)

      orhan veli unutmam ki hiç (: hep gülümseyeliimm ^^

      Sil
  2. Gidemediğim için çok üzüldüm yaa. :(

    Ben dünyanın en şanssız korefanıyım kesin :(

    MB'den arda kalanlar:

    *SUZY tekrar geleceğiz dedi.
    *DONGHAE Türk bayrağını öptü.
    *SUJU 'bizimle tanismayi istediniz mi? biz cok istedik' dedi.
    *BEAST, "Türkiye çok güzel" , "Ses Verin İstanbul" ve "Sizi Seviyoruz" diye bağırdı.
    *KYU asyalı olmayan kızlar daha güzel dedi. (Yalnız bizde Asyalıyız kyucum )
    *Hong Ki Türkçe olarak '' Benden sonra tekrarlayın'' dedi ve hayranının verdiği yüzüğü takmış.
    *HONG Ki fanından ft ısland yazan havluyu aldı ve sahneye gelen bir balonu şişirip hayranlarına attı.
    *HONG KI I wish şarkısını keşke diyerek sundu.
    *ENHYUK Super Show'da görüşürüz dedi.(ülkemize tekrar gelirler kesin :D)
    *AİLEE yoğun ilgi karşısında ağladı.(kıyamam yaa :'( )
    *KANGİN fanların elini tuttu.
    *AİLEE Üsküdara giderkeni Türkçe olarak söyledi
    *MBLAQ En güzel İstanbul sizi seviyoruz pankartıyla çıktılar sahneye.
    *MİSS A yemeklerimizi çok beğendiklerini söyleyip olayı yine kebaba bağladılar. ( Size bütün kebablar afiyet, bal, şeker olsun )

    *KANGİN bayan sunucunu elini öptü, KYUHYUN sarıldı.

    böyle işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidemediğim için ben de çok üzüldüm ama bu bir başlangıç daha çok gelecekler ki olumlu düşünmeliyiz.

      Sen benden daha iyi takip etmişsin ama bak :) Ayrıntılı olarak bilmiyordum bunları çok az biliyordum. Burada olmaktan onlar da mutlu oldu yani tekrar gelmek isteyecekler işte bunun için üzülme mutlu ol :)

      Sil
  3. Musmutlu çinguuuum ne tatlısın seeen:D

    Gelirler gelirler çalıkuşum da demiş fan kitlesi çok fazla ve gün geçtikçe de artıyor:)

    Ay ben de bir yabancıyla konuşmuştum bir arada bana cennete düştüm gibi demişti kebapları falan anlatırken o kdar seven de varmış yani yadırgamadım patlayana kadar kebabı :DD

    Ben gidemediğim için üzülmedim ne bileyim yalnız gitmek istemem öyle yerlere arkadaşlarla daha çoşkulu oluyo böyle dürtücen yanındaki fısıldaşıcan falan :DD



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin tatlılığın akıllııımm ^.^

      Evet kesinliklee :)

      Hahah cennete düştüm mü demişti :D

      O da doğru haklısın :D Zaten ailelerden izin çıkarsa bi gün toplaşıp birlikte gideriz sen, ben, benim kuzen ve kız kardeş, çalıkuşum bak deep zaten orada :)

      Sil
    2. Çok ilginç ama ya ben baharat çok sevmem mesela çok fazla olunca hoşlaşmıyorum bir tadı güzel olsa kokusundan huylanırım bi kötü huuy :)

      Öyle bir şey yaparsak nasıl müthiş olur acayip güzel olur mutluluktan uçarım herhalde,hayali bile kaç dakka gülümsetti benii :))))

      Sil
    3. Ben de çok fazla baharat sevmem ki mesela erkek kardeşim yediği her şeye bir ton biber veya karabiber atar, elinin ayarı yok ki, engellemeye çalışıyorum ama ıı maalesef, yediği şeyin tadını almadan nasıl yiyebiliyorsa :)

      Müthiş olur tabii ki harika olur, bi gün insallah olur :))

      Sil
  4. :)
    kore kebabı yok mı kii.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Ayyy uzay yolculuğu sertifisı mesajını pek sevdim sessizgemim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah teşekkürler çingum sevindim :) bi de ne yazdığımı unutmuşum bi bakıp geri geldim :D

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^