1 Temmuz 2013 Pazartesi

Kavanozdan Blog Hepinizi Seviyooor :)


  Bu yazıyı nasıl yazsam ki diye çok düşündüm. Bazı olaylar nedeniyle insan tek bir cümle bile yazmak istemiyor bazen. Ama bunu kavanozdan blogun biricik izleyicileri için yazmam gerektiğine karar verdim. Bu yazı sizin için..

  Biliyorsunuz BBM BlogStar seçmeleri vardı. Uzun bir süre önce sonuçlar açıklandı ve çok şaşırdım. Hiç ama hiç beklemiyordum böyle bir şey olmasını. Hatta mail atıp sonucun doğru olup olmadığını sordum belki başka bir kavanozdaki beyin vardır dedim :) Ama doğruymuş, kavanozdan blog BlogStar seçilmiş ^^

  Kendi halinde kafasına ne eserse onu yazan, belli bir alanı olmayan biri olarak okuyucularım tarafından aday gösterilmek bile beni inanılmaz mutlu etmişti. Ben biraz fazla duygusal biriyim sanırım, kavanozdan blogun sevilerek okunduğunu bilmek harika bir şey..

  Bu blog benim ağaç evim gibi. Bunun anlamını açıklamam biraz zor gerçi. Burada paylaştığım her şeyde gizli gizli biraz ben, biraz karmaşık düşüncelerim var. Hüzünlerim, mutluluklarım, dileklerim, umutlarım, yaşama değen hislerim.. hepsini tüm içtenliğimle paylaşıyorum bu yerde..

  Kavanozdan blogu aday gösteren, oy veren, severek okuyan, hep yanımda olan ve böyle güzel bir etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, sizleri çok seviyorum..

  Bu arada geçtiğimiz cuma günü rüzgarlı bir öğleden sonrası saatinde kapı çaldı birden. BBM'den posta gelmiş :) Hediyelerimi benim değil onların seçmesini istemiştim, bence böylesi daha anlamlı ve değerli.



  Kitapların hepsi yazarları tarafından imzalanmış, bunlar benim ilk imzalı kitaplarım olacaklar çok kıymetliler :))

  Bi de bi de bana ne olduğunu söylemiyorlar ama BBM'nin gizli planları varmış, ağustosa doğru öğrenecekmişim. Heyecanlandım ve merak ediyorum ne olduğunu :)

  Bu arada daha önce bir yarışmadan bahsetmiştim öykü ve şiir yarışması. Olmadı o :) Hikayenin seçileceğini düşünmüyordum zaten ama şiirden ümidim vardı en azından dereceye girer diyordum. Başka zamana inşallah :)

  Bir dee yakın bir zamanda sürpriz bi haber verebilirim ama şimdi bir şey söylemiyorum :)

  Kavanozdan blog'dan hepinize kocamaann sevgiler ^.^


12 yorum:

  1. çingummmmm :)

    ben seçileceğinden emindim, sen benim zaten starımdın ama sen hiç emin olamadın, baksana hala emin değilsin :) starsın akıllım, artık bunu içselleştirir misin lütfen :) iki star da çok mütevazı ama ya :)

    kavanozdan blog çoooooooooooook sevilerek okunuyor, çünkü o blogta altın kalpli minicik bir gemi var, çok güzel yazıyor, güzel kalbini çok çok güzel yansıtıyor. o gemiyle karşılaşan kuş çok şanslı, belki de hayatındaki en büyük şanslardan biri bu. ışığı izleyip seni bulduğu için minnettar..

    BBM'nin gizli planı mı varmış? ya ben çok merak ederim ama. senin sürprizini biliyorum bak onlarınkini bilmiyorum olmadı buu :) senin sürprizinin açıklanma vakti geldiğinde senden önce davranabilirim çingum, haberin olsunnn :) elini çabuk tutt :)

    o yarışmaya bakmasana, umursama bile, sen başarını kanıtladın ki zaten, daha da başarılı olacaksın bak görürsün :)beni konuşturma, normalde sır küpüyümdür ama böyle güzel haberleri ağzımdan çok çabuk kaçırırım sevgili çingu :)

    öyle mutlu oldum kii, yıldız çingummm benimm :)
    güle güle oku kitaplarını da :) plaket de ne güzel olmuş :)







    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çakıltaşıım :)

      sen de benim kalbimin starısın canım benim :)

      bu minicik gemi ışık sayesinde o güzel yürekli kuş ile karşılaştığı için çok şanslı ve minnettar asıl..

      evet gizli bi planı varmış :) ben de merek ediyorum ama işte ^^ hahah :D ben o sürprizi nasıl açıklayacağımı bilemiyorum ki çingum aylar yıllar alır belki de açıklayabilmem :D

      ıı umursamadım, sadece kendimi test ettim işte, cidden hiç sıkmadım canımı yarışma için :) hayır olabilemez sevgili çingu sürprizi bozmamalıyız ;)

      ama böyle söyleyip durma çingum ne diyeceğimi bilemiyorum hiç, utanıyorum :)
      ah teşekkür ederim çakıltaşım, kitapları okumak için sabırsızlanıyorum şu sınavımı bir atlatayım rahat rahat başlayacağım ^^

      Sil
  2. tebrikler.....
    yazılarınızda sahicilik samimiyet doğallık var..
    isabet olmuş ödül almanız..

    YanıtlaSil
  3. Çok tebrik ediyorum:)
    başarılarının hep artmasını diliyorum
    seni yeni de olsa tanımak, okumak çok güzel
    nice güzel paylaşımlara:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)
      seni de tanımak, okumak çok güzel gerçekten
      :)
      sevgiler..

      Sil
  4. Tebrik ederim ben de :) Oylamada yer almak da çok kıymetli bir şey ama kazanmak eminim çok mutluluk verici ve teşvik edicidir. Başarılarının devamını dilerim, benim de keyifle okuduğum bir blog yazarısın. Umarım yazdıkların daima hak ettiği değeri bulur. Ve umarım kelimeler seni daima güzelliklerle buluşturur. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sui, teşekkür ederim :)
      Elbette oylamada yer almak da çok kıymetli bir şey.
      Ah çok çok teşekkürler tekrardan çok mutlu oldum :)
      Sevgiler Sui..
      :)

      Sil
  5. hah haaaaa evet ağaç ev çok doğru ki bence.
    tabii çok duygusalsın beee.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep :)
      bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi onu bi anlasam keşke :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^