8 Mayıs 2013 Çarşamba

BlogStar 2013 Başladı :)

((2))

  Ey blog alemi, geçen yıl sevgili Dayatılanla Yaşayan tarafından ilki düzenlenen sevimli ve eğlenceli BlogStar seçmeleri bu kez (BBM) tarafından büyük bir heyecan ve titizlikle yine başlatıldı. Anlaşılan geleneksel bir hal aldı seçmeler, güzel bir şey bu :) Öğrenir öğrenmez gidip okumaktan hoşlandığım ve sevdiğim bloglara oy verdim. Bu yıl biraz zorlaşmış seçim yapmak çünkü her kategori için yalnızca bir kişiyi aday gösterebiliyorsunuz, oysa bir kategori için düşündüğüm en az 10 kişi oluyor.

  Ben de birkaç kategoride aday gösterilmişim, her şeyden önce aday gösterilmek çok güzel, yazdığım şeylerin seviliyor olduğunu bilmek harika benim için, bu nedenle içtenlikle teşekkür ederim :) Bu arada onca kategoride kimler aday gösterdi beni merak, şaşkınlık ve sevinç içerisindeyim yahu :)

  Bu yıl seçmeler için özel bir sayfa ayarlanmış, menüler ve oylama için kullanılan form çok hoş olmuş. BlogStar bir yarışmadan çok daha farklı bir şey. Tam olarak nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama sevimli, hoş bir ortam. Farklı bloglar keşfetmek için güzel bir yol. Ayrıca aday gösterilen blog ve bloggerlar için eğlenceli -hele de hiç haberleri olmadan kazanmışlarsa ilginç- bir anı olarak kalıyor :)

  Şuan blogda değil ders başında olmam gerek aslında ama konu ne kadar çok kişi tarafından duyurulursa o kadar eğlenceli geçer bu süreç diye düşündüm. Sonra "aaa benim haberim yoktu tüh keşke bilseydim de sevdiğim blogları destekleseydim," demeyin efendim benden söylemesi :) Bu arada unutmadan ekleyeyim blogu olmayan okuyucular da oy kullanabiliyorlar bu da daha hareketli bir ortam sağlamış (:

  BlogStar seçmeleriyle ilgili bilgi için tıktık..

  BlogStar kategorileri ve aday gösterilenler için tıktık..

  Sevdiğiniz bloglara oy vermek için tıktık..

  Adayların isimlerine tıkladığınızda haklarında daha fazla bilgi edinebilir ve desteklemek istediğiniz kişileri "duyur destekle" butonu ile çevrenizde duyurabilirsiniz :)

~Sessizgemi~

6 yorum:

  1. Güzel bir aktivite :))
    Geçen yıl en duygusal blog plaketi vermişlerdi bana.
    Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :P
    Şaka şaka gerçekten çok gurur vericiydi.
    İnsanların değer verdiğini bilmek güzel bir duyguydu.
    Bakalım bu senenin starları kimler olacak :)
    Hadi hayırlısı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nursalkımı nasılsın :)
      Evet hatırlıyorum, ilk olmasına rağmen çok eğlenceli ve dolu dolu geçmişti geçen yıl :)
      Duygusallık iyi anlamda ama sevinmelisin tabii ki (:
      Ben adayken bile öyle hissediyorum kazanmak cidden gurur verici olmalı ^^
      Bakalım :)

      Sil
  2. hadiiiiii önce derslerin starı oluyorsuuuuun, sonra da blog starııııı.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeeep bu kez sınavlar daha güzel geçti, matematik ve ailesi bile duramadı karşımda hahahah :D tabii sonuçlar gelmeden böyle konuşmamalıyım amaaan olsun yaa :D

      Sil
  3. çingum benim adaylarım geçen sene kazanmıştı, bu sene de adaylarım konusunda oldukça iddialıyım :) kendime çooooook güveniyorum bu konuda :)

    sen blog aleminin görüp görebileceği en tatlı, en şeker, en güzel blogstar çingusun bir kere :) kazanmayı çooooook hak ediyorsun. canımmmm çinguummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çinguumm benim de geçen seneki birkaç adayım kazanmıştı, bu sene daha iddialıyım ben de, adaylarım kesin kazanacaklaar ^^

      bence o sensin akıllııımm :) hihih kazanmayı pek düşünmüyorum ben işin eğlencesindeyim, bi de adaylarım kazansınlar oohh başka bişi istemem kii :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^