23 Şubat 2013 Cumartesi

Olay Bir Harf Yanlışında :)


  Selamlar kavanozdan blogun sessiz sakinleri! Durduk yere grip oldum eski tip yöntemlerle iyileşmeye çalışıyorum dört gündür. Grip her zaman mutasyon geçiriyor biliyorum ama bu kez ne acayip bir şey olmuş öyle o.O Bu arada Psy İstanbul'a geldi, yetenksizsinizin çekimlerine katılmış sonra konserde sadece 15 dakika durmuş ama olayın diğer boyutu çok daha heyecanlı arkadaş!

  G Kore'den bir sanatçı ülkemize geldi, bu da demek oluyor ki Bigbang'i buralarda görme hayalimiz artık hayal olmakla kalmayacak :)

  O değilde çok şaşırdığım ve sevindiğim bir şey daha olmuş. Zaten böyle şeyler benim hastalanıp gündemden uzak kalmamı bekliyor her zaman cık cık cık, neyse.. BigbangTurkey ekibi Psy'a bir çiçek buketi göndermişler ve üzerinde de Korece yazdıkları bir not varmış. Ama notta iki tane yazım hatası yapmışlar. Ne var bunda olabilir diyebilirsiniz tabii ama olay o değil. Notta "PSY hoşgeldin! Mutlu yıllar. BINGBANG TURKEY" yazıyormuş. Mutlu yıllar ne için onu anlamadım ama tahminimce Çin yeni yılı içindir. Psy notu twitterda paylaşırken Bigbang üyelerini de etiketlemiş. Onlar da bu harf yanlışını tatlı ve sevimli bulmuşlar. YG Entertainment bu konu hakkında dedikodu bile yapmış :) Onca zaman sesimiz duyulsun, burada da VIP'ler olduğu bilinsin diye twitterda onca tag dolaştı ama pek dikkat çekmedi hatta hiç dikkat çekmedi diyebilirim, fakat bu bizim hatamız tabii olay bir harf yanlışındaymış :) Yabancı VIP'ler bu durumu çok kıskanmış saçma saçma laflar etmişler falan.. Bigbang üyeleri twitterda harf yanlışları yaparak paylaşımlarda bulunmuşlar sanırım bir de :)

  İşte öyle bir şeyler, duramadım battaniyemden uzak kalma pahasına da olsa yazayım dedim :)

  Bu arada siz şimdi bu yazıyı okurken gribim size de geçmiş olabilir onun için sorry... Olabilir ya öyle bakmayın garip garip, her şeyin temeli enerji değil mi bu evrende? E o zaman neden mümkün olmasın?

  Kavanozdan blogun antikorları, güneş ışıkları, mors alfabesi ile "S.O.S" gönderebilen birine yardım etmek için gelen savaşçının katanasının gücünün asıl kaynağı olan meteroitleri... Evet biraz saçmaladım ama silmiyorum bunu dursun, suçu da gribime atarım n'olcak sanki :) Dikkat edin kendinize ^^

~Sessizgemi~

16 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. İyi bak kendine. :)) Son kısmı iyi ki silmemişsin. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sulli :) Sen de dikkat et aman gribim bulaşmasın ^^ hahah :D

      Sil
  2. aa gördüm gördüm televizyonda, hatta bu heyecanı yaşayacağını da tahmin ettim koreli biri geldi diye :) 15 dk mı durmuş konserde? Allah Allah neden o kadar az anlamadım. acun da dünyaya açıldı artık :) eskiden manken falan

    hihi harf yanlışı sayesinde gündem oldular öyle mi? ne komik olmuş, dikkat çekmişsiniz çingum yanlışlıkla bile olsa olsun :) belki bigbang da gelir, neden gelmesin, acun onu da getirir ben eminim :)

    haha her şeyin temeli enerji doğru :)

    çabuk iyileş çingum, annenin verdiği her şeyi koşulsuz kabul et yoksa kızarım biliyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklına hemen ben geldim demek :) Aslında benim de aklıma hemen sen gelmiştin çingucan heyecanlandığımı biliyordur diyordum ^^ Sadece bir şarkı söylemiş çingum zaten gelmesinin asıl nedeni konser değildi. Öyle ama iyi bir otele yerleştirmemişler adamı, odasının gördüğü manzarayı paylaşmış da çok kötüydü o.O

      hahah evet :D Şans işte, uğraşmadığın zaman gelip seni bulur hep :) İnşallah bakalım :))

      Kesinlikle (:

      Kızarsın biliyorum çingum :) Peki iyileşene kadar o acayip şeyleri içeceğim(:

      Sil
  3. bütün herşey perşembe günü yaşandı ve 21 şubat bıngbang olayı...allahım ne gündü.face2DE her takibimde farklı bir olay.hele gd'nin cevabı olaylardan da olaydı.aslında mevzunun dünya vıpleri ve bigbang üyeleri arasında bu kadar uzaması pek hoş bulmadım.resmen kafa bulundu.o kadar yıl uğraş sesini duyurmak için şu olanlara bak.her neyse sonunda çok güldük.artık vıp değil bıp'dik.bigbang değil bingang'dik yani biz farklıydık.
    ben en çok sengri'nin cevab vermesini bekledim;ama tam tersi oldu.garibim sengri'nin adı çıkmış dokuza inmez sekize:)))))gd sengri'den de hızlı çıktı.
    her neyse böyle bile olsa bigbangın bizi tanıması çok güzel.artık biz onların sevimli bingbangleriyiz.
    sana da geçmiş olsun.kısa sürede iyileşmen dileğiyle.allah acil şifalar versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar Adsız,
      İlk başta ben de dalga geçiliyor diye gücenmiştim, dünya vıp'leri açısından hala öyle hissediyorum ama Bigbang açısından öyle düşünmüyorum. Bence onlar dalga geçmedi gerçekten sevimli buldular. Sonuçta Koreceyi doğuştan bilmiyoruz ve onların dilinde iyi dileklerimizi iletmeye çalışıyoruz bir iki harf yanlışı bunlar göz önünde bulundurulunca dalga geçilecek bir şey değil aksine güzel bir şey :)
      Ben de Seungri'den bir cevap bekledim durdum ama sesi çıkmadı nedense, şaşırdım :)))
      Dediğin gibi her şeye rağmen güzel bir olaydı ve artık bizi fark ettiler en azından. İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

      Sil
  4. çingummm ne güzel olmuş blogun romantik ve tatlı :) yana da Bigbang'ı dizmişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çingummm teşekkür ederim, beğendiğine çok çok sevindim ^^ bahar stili olsun dedim diğeri kış gibi üşütüyordu :) evett ^^ temaya uygun resimlerini aradım tam bir saat en sonunda siyah beyaz olsunlar dedim (:

      Sil
  5. Aaaa çingum bu olayı senden duydum ve hemen araştırdım. Kendi gözlerimle gördüm ve inanamadım. Başta sevinmiştim ama şimdi yorumları okuyunca üzüldüm. Dalga falan geçmemişlerdir dimi ya. :(( Bende en çok Seungri'den cevap gelir demiştim ama baktım onun twitterında bir şey yazmıyordu. Dünya vipleri napmış ya bak onu bilmiyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk benden mi duydun, buna biraz sevindim açıkçası :) İnanılmaz sahiden de. Bence dalga geçmediler çingum yani onlardan öyle bir şey beklemiyorum ben, bence samimi davrandılar ve gerçekten sempatik buldular olayı, sonuçta bir harf yanlışı ve biz Koreceyi sular seller gibi bilmiyoruz ama onların dilinde iyi dileklerimizi sunmaya çalışıyoruz bence hoşlarına gitmiştir. Yabancı VIP'ler dalga geçtiler ama bu da onların sorunu ve çirkinliği. Seungri'nin sonradan haberi olmuştur yoksa durmazdı o :) Ben de tam bilmiyorum yabancı viplerin olayını, bizim viplerin konuşmalarından anladığım kadarıyla bizimle dalga geçmişler işte ama bigbang üyeleri tatlı ve sevimli bulduğunu söyleyince daha fazla konuşmamışlar sanırım.

      Sil
  6. daha ferah olmuş bilokun.
    zaten hepimiz gribiz ki salgın var yine demek ki bu yazıyı yazarken hapşırdın bize de bulaştırdın. du bi teraflu daa içeyim sahiden.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler deep çingusuu :)
      Şaka yapmıştım gerçeğe dönüştü bak şu işe :) Geçmiş olsun deep, dikkat et kendine çabuk iyileş.
      :)

      Sil
  7. seni de yerim blogunu da yerim çok tatlı oluum gene ya hep aynı diyom ama tutamıyom kendimi :)
    ehehe izlerken ben bilene heyecanlandım işte dedim bu bir başlangııç inşallah öyle olur çingucan şu dizdiğin bingbang leri de görürüz buralarda VIP lerimizin hatası bak nelere sebep oldu sevgisi nelere nelere sebep olur daha kim bilirki :DD
    Geçmişler ola.bana bulaşmadan kaçıyım mı ben kaçıyım mı ihiihi mutasyonlu grip bi de çabucak geçsin herkeslerinki inşallaaah:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah teşekkürler Şeyma çingu, beğendiğine çok sevindim :))
      Eveet bu bir başlangıç, onları da burada göreceğiz artık eminim bundan :D:D Umarım PSY'dan daha iyi ağırlarız bir sonraki konukları, rezil olmayız insallah :) Bigbang'in konser videolarını izliyorum da bazen düşünüyorum, biz o kadar kalabalık toplanamayız konserde sanırım, onların konserleri öyle muazzam oluyor ki, buraya gelseler rezil olacağız diye korkuyorum :) Gerçi İstanbul gibi bir yerde kimin konseri olursa olsun insanlar akın ediyorlar ama önemli olan Kore fanlarının hepsinin oraya gidebilmesi ve o atmosferin oluşması. Belki de boşuna endişeleniyorumdur :)
      Sağol çingum :) Aman bulaşmasın dikkat et :D inşallah :))

      Sil
  8. Yıl 2021 ve halen BigBang Türkiye'ye gelsin diye bekleyenlerdenim. Aslında BTS aktarmalı uçuş ile İstanbul'a geldiğinde bile tüm K-Pop fanları coşmuşsa ben büyük bir K-Pop grubu Türkiye'de konser verse ne olur diye merak ediyorum. Tabi şimdi Covid-19 diye virüs belası var. 2021'de bu virüs geçmeyecek gibi yani bu yıl yine evde eski konser videolarını izleyip mutlu olacağız.
    Sen bu yazıyı yazarken de grip salgını varmış, şimdi ben bu yorumu yazarken de virüs var. Bu dünyanın yüzde yüz sağlıklı geçirebileceği bir yıl olacak mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyna, ben bu olayı ve bu yazıyı unutmuşum bile şimdi tekrar okudum ve çok güldüm hahah :D Çok eski bir günlüğümü bulup okumuşum gibi hissettim ne kadar komik yazmışım :) Ben de hala gelmelerini bekliyorum, grup için işler karmaşık olsa da, üyelerden birinin skandalları yüzünden her şey şuan kötü gidiyor olsa da onları dinlemek isterdim canlı şekilde. Keşke o kötü olaylara karışmasaydı Seungri çok üzücü bir şey.
      Geçmişte MusicBank İstanbul'a geldi ve SUPER JUNIOR, BEAST, MBLAQ, FTISLAND, miss A ve AILEE konser verdi ona gidemediğim için çok üzülmüştüm sadece İstanbul'a geliyor olmaları da üzücü ülkenin geri kalanı için, insan en azından İzmir, Antalya filan da dolaşmalarını bekliyor :D
      Virüs belki bu yıl da devam eder her ne kadar baharda geçeceğini düşlesem de. Ama elbette kurtulacağız. Geçmişte Sars ve Mers gibi başka coronavirüsler ve Ebola da ortalığı kasıp kavurmuştu ama kontrol altına alınabildiler. Elbette bu seferki coronavirüs onlardan daha fazla yayılım gösterdiği için biraz daha uzun sürüyor mücadele. Hatta bu saydığım diğer virüsler dünyanın bazı yerlerinde hala mevcut diye biliyorum. Her şey düzelecek zamanla.
      İnsanların hijyene ve sosyal davranışlarına dikkat etmeyi öğrenmesi lazım. Ben uzak doğu ülkelerinde hep maske ve mesafeli olmalarını garip bulurdum ama adamların bildiği varmış. Bundan sonra pandemi bitse bile hijyene çok dikkat ederek yaşamamız gerekiyor.

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^