20 Aralık 2012 Perşembe

Gri Bulutları İzlerken Biraz Nell, Biraz Kıyamet Dondurması...


 Bu bir "Yarın dünyanın sonu olacağına inansaydım ne yapardım, ne yazardım, ne söylerdim?" yazısıdır..

  Evet doğru tahmin boş boş oturuyorum ve yapacak bir şey bulamayınca da gri bulutları izlerken bunu yazmaya karar verdim.

  Yarın dünyamızın 4 katı büyüklüğünde bir gezegen (Nibiru, Marduk, Gezegen X ya da adına başka her ne diyorlarsa) birdenbire hop diye karşımıza çıkacak ve kıyamet kopacak ve nedendir bilinmez Nasa böyle bir gök cisminin yarın karşımıza çıkacağını hala tespit edememiş!

  Evet evet, Nasa işini hiç de iyi yapmıyor, kendilerince deney tüpleriyle oynuyorlar işte..

  Biz de yarın maaile toplanıp güzel bir akşam geçireceğiz. Oh rahat rahat birbirimizden ayrı olmadan gideriz hiç değilse. İyi Kötü ve Çirkin'i izlerken de tatlı bir şeyler yemek için kıyamet dondurması yapmayı planlıyorum, ferah ferah iyi olur..

  Nell'in yeni albümünü hala dinleyemedim şarkıları Hoi Hoi çingumun postundaki yorumlarıyla akşam olmadan dinleyeyim en iyisi. Şuan radyoda çalan Kpop şarkısı da fena değilmiş, adı ne merak ettim..

  Eh be kavanozdan blog, 22 Aralığa çıkar mıyız dersin? Merak etme akşam elyaflara sarar Şirince'ye postalarım seni, en azından orada kendine hayatta kalan bir zihin bulur benim kadar şahane olmasa da idare edersin :p

  Kavanozdan blogun sakinleri, biricikleri, canları, kuantum kıvılcımları bu aralar sizleri pek bi ihmal ettim, gelemedim, pek bi sessiz kaldım farkındayım ama olur da 22 Aralık'ta güneş her zamanki gibi normal doğar, kavanozdan boluğun camları yerli yerinde durursa kurtulacağım sessizliğimden. En azından öyle umuyorum.

  Neyse neyse ben gideyim de kıyamet dondurmasını yapayım yarına hazır olsun. Bu arada yarın olur da Eski Mayalarla karşılaşırsak hep beraber hesap soralım, neden bu kadar karışık yapmışlar takvimi, neden insanların kafasını karıştırmışlar diye.

  Yarın kıyamet kopar mı kopmaz mı onu bilemeyeceğim fakat bildiğim bir şey varsa insanlar ortalığı bir hayli karıştıracaklar, işte olan o zaman olacak.. En iyisi mi evden dışarıya çıkmayalım..




hahah Nell'in albümüne takıldım akşam oldu, size de dinletmiş oldum birazını :)

Mutlu 21 Aralıklar!
:)

~Sessizgemi~

16 yorum:

  1. hihi kıyamet dondurmasından bir tabak alabilir miyim çingum :)

    hihi bana Şirincede kıyamet kopacak gibi geliyor, insanlar sapıttı vallahi :)

    aman aman, şehre kar yağmadı ama bloguna kar yağmış bakıyorum :) güzel de olmuş hani :)

    yanda bir K-Popcu, aa Tardis, Sherlock :) bak bak Çalıkuşuyla Taeyang da varmış :) bir de kovboy mu var orda, clint eastwood :) imleçte de kar tanesi :) ne güzel olmuş blogun çingum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alabilirsin çingum :) Ev dondurması içinde damla çikolata falan var, pek özel bişi değil ama işte :)

      Bence de çingum, Şirince'de insanlar kalacak yer bulamıyorlarmış çadır kurmak da yasakmış valla kış günü hepsi hastalanacak boşu boşuna :)

      Kar görmeye özendim çingum kış gibi giydirdim blogu, beğendiğine sevindim, kötü oldu diye korkuyordum :)

      G-Dragon :) Tardis, Sherlock evet ^^ Çalıkuşu Taeyang (: Clint! :) Kar tanesini nasıl yapacağım diye çok uğraştım ama basitmiş yapması :) Beğendiğine çok ama çok sevindim çingum kötü oldu diye düşünüyordum :)

      Sil
  2. sen yaparsın da özel olmaz mı hiç :) annemden gizli yemem gerek ama :) biliyor musun, okulda yaza girmeden dondurma yerlerdi arkadaşlarım, ben anneme sormadan yemezdim :)

    hiç de kötü olmamış ki. o imleç de çok tatlı olmuş :)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihi mutlu oldum :) Hahah ben de öyleydim annem ne zaman izin verirse o zaman yerdim ^.^

      Teşekkür ederim çakıltaşım :))

      Sil
  3. aa bir de bumeranga üye olmuşsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet üye oldum ama öylece duruyor ne yapacağımı bilmiyorum :)
      Alışmaya çalışıyorum, hiç anladığım şeyler değil :)

      Sil
    2. ben birçok blogda görüyordum aslında ama ben de tam olarak bilmiyorum. sanırım yazar cafeye de üye oluyorsun, orda da çıkıyor yazıların. bence güzel bir şey. dur biraz bakayım da öğreneyim. ben de girmeyi düşündüm çingum daha önce ama ne olduğunu tam olarak bilmediğim için kurcalamadım. sen girdiysen belki ben de denerim bir ara çingum, blogum aynı kalırsa..

      Sil
    3. Bumerang üyeliğinde bloguna bakıp sana rütbe veriyorlar çingum benim üyeliğim altın şuan, platin olabilirsem ancak yazarkafeye yazı gönderebiliyorum. Güzel bir şey ama uğraşmak gerekiyor biraz. Sen de gir tabii güzel olur. Blogun aynı kalır umarım çingum, bir şey yapmaya gerek kalmaz umarım..

      Sil
  4. nell iyi kötü çirkin kıyamet dondurması.
    ha haaaa güzelmiş ki.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Arada sıkıl sen yeea diycem tamam tamam demedim geç okudum ama çok keyif aldııım yine:DD
    Tardis tardis tardis veeee Sherlock bitiyorum ben bu nokta da yea daha kaç gün oldu Doctor Who yu ooooyy oyy Doctor Sherlock oldu hatta bile hööf yine bekleyiş yine bekleyiş:DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Şeymaa ben de geç cevapladım seni çok üzgünüm, sağolsun ttnet yılın ilk günü arıza çıkardı bölgedeki herkesin interneti beş dakikada bir kesiliyor yarım saat bi saatte zor düzeliyor. Birisi artık dayanamayıp yetkililerle görüşmüş anlaşılan arıza kontrole geldiler bu gün. Düzelttiler mi emin değilim. Hala modemin ışıklarına bakıp bakıp duruyorum takıntı oldu.
      Keyif aldınsa sevindim :D
      Hahahah Doctor ve Sherlock vazgeçilmez ikili dimi :)) Ben tvden takip ediyorum ya herkes Who'nun 7. sezonu netten izlerken ben 6. sezona başladım yenice. Dün akşam sezonun ilk bölümü yayınlandı bir aydır heyecanla bekliyorum :) Aslında diğer sezon bittiğinden beri bekliyorum ama son bir ay dayanılmazdı :D

      Sil
    2. mühim değil çingum olur öyle arada vardır bir hayır :DD
      :DD 6 da güzeldir amy rory bağımlılık yapıyo zati ayrılmak zorunda kaldık şimdiden alıştır kendini:DD

      Sil
    3. :D
      David Tennant'ın yokluğuna alışınca Matt'in rolü de gerçekten harika gelmeye başladı, gerçekten iyi rol yapıyor. Amy ve Rorry müthişler, diziden çok kötü ayrılıyorlarmış, nasıl olduğunu şimdiden öğrenmemek için zor tutuyorum kendimi. &. sezonu tvden takip ederken bu arada birinci sezondan netten izlemeye başladım, her bölüm ayrı ayrı o kadar güzel ki yıllarca baştan baştan izlesem bıkmam :) Bu dizi bilim kurgunun kralı yahu ^^

      Sil
    4. 1. sezon muu Rose ay canım ya o da çok kötü ayrıldı misal.Ayrılık yani nasıl iyi olabilir. Donna nınki en kötüsüydü garibim her şeyi unuttu, içim sızladıydı o bölümde:)) Bi de ben River ı özledim yahu 6 da baya var heralde River keyfini çıkar:DD

      Sil
    5. Rose'a uyuz olarak izlemiştim ilk :) Ama gidişi çok fena oldu ya çok üzülmüştüm onca sinir olmalarıma rağmen, çok dramatikti. Donna da çok kötü gitti evet, oysa ne hayaller kurmuştum (Yaşasın bir zaman lordu daha doğuyor, falan) Ama her şeyi unutmak zorunda kaldı. River, evet baya var sanırım. Gizemli kadın ;))

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^