23 Ekim 2012 Salı

Hiç Ummadık Bir Anda :)


  Başlık pek bi saçma oldu sanırsam ama ben sevdim :)

  Ah, nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum bilemezsiniz. Ruhum rengarenk oldu son birkaç gündür :)

  Geçen gün sabah sabah uykumun arasında kapının çaldığını duydum. Telaşla uyandım, o saatte pek tıklanmaz bizim kapı, merak ettim neler oluyor diye. Sonra annem kapıya baktı meğer postacı gelmiş! Kalkıp kapıya koşturdum bir telaş, bana paket geldiğini görünce de çığlığı basmamla adamın yüreğine iniyordu az kalsın :) O anki halim görülmeye değerdi :P İlk defa uzakta olan sevdiğim birinden posta alıyorum nasıl sevindim anlatamam :) Sevgili çingum, yolumu aydınlatan Akşamyıldızım, çakıl taşım.. çok sevdiği Çalıkuşu romanını armağan edecekti bana ama aklımdan çıkmıştı, sabah postacının geldiğini görünce de işte bir heyecan, bir telaş, bir mutluluk sardı ki çevremi bilemezsiniz..

  Ama çingum ikimizi anımsatan, görünce aklına beni getiren pek çok şey daha eklemiş :) Paketi açınca başka paketler çıktı ortaya, onları açınca da pek çok sürpriz :) Her şeyin üzerine küçük notlar yapıştırmış hepsi çok tatlı ^^ Ah çocuk gibi sevinçliyim yahu :)

  Canım çingum eminim sevincimi hissediyorsundur, dedani gamsadırimnida, naneun dangsineul jeongmal saranghae ;)


Onca heyecana rağmen paketleri açmadan resim çekmeyi akıl edebildim :)


Çingum bunlar benim için topladığını söylediğin taşlar olmalı değil mi? Benim için anlamı çok büyük. Ve bilyeler senin için çok özeller biliyorum, onları benimle paylaştığın için nasıl mutlu olduğumu anlatamam :) Hepsi benim en kıymetlilerim olarak odamın en güzel köşesinde bu güzel kutunun içinde olacaklar :) Bir gün Şebnem'in şarkısı kulaklığımızda çalarken birlikte denizde çakıl taşı sektireceğiz (:



Beğendiğimi söylediğim kitabı da eklemişsin Çalıkuşu'ndan sonra hemen onu da okuyacağım :) Çalıkuşu'nun içine minik notlar yapıştırmışsın çok hoş bir şey, okurken seninle sohbet ediyor gibi olacağım ^^ Vee Korece-Türkçe konuşma klavuzu ve sözlüğünü görünce günün ikinci çığlığını attım, gerçekten böyle bir şey almak istiyordum ama biliyorsun pek dışarı çıkmadığımdan nereden bulacağımı bilmiyordum, çok sevindim :D Bütün çaban Taeyang'la iletişim kurabilmem için haa ;)


Şiir defterini çok sevdim (: İçine hep mutlu ve neşeli şiirler yazmaya çalışacağım ya da en azından çok sevdiğim şiirlerim olursa ona yazacağım, gelecekte bir gün buluştuğumuzda okumanı istiyorum :) Tabii o kadar yetenekli şiirlerim yok ama olsun :)


Ahahahaha :D Esprilerini seviyorum ^^ Yeniden okullu olmak güzel :) Winnie'ye bayıldım ^^ Ah, çingum konuştuğumuz gibi bir dahaki sefere birlikte yapacağız pudingi :) 


Korece sözlüğü görünce gülümsemem kahkahaya dönüşmüştü, nereden aklına geliyor böyle şeyler çingum nasıl sevindim, mutlu oldum ve de şaşırdım anlatamam :) Mektuptan Taeyang çıkması güzel bir sürpriz oldu, onu sahiden görmüşüm gibi oldu harika (:

Canım benim, aslında bu yazıyı yazıp yazmamakta kararsızdım ama kavanozdan blogda da bir anı olarak kalsın istediğim için yazıyorum. Çok mutlu oldum anlatamam. Sarıldım sana :) Bu arada kitabın daha yarısına ancak geldim sayılır ama Kamran'ı iyi bir dövesim var, çok sinirliyim ona :)

~Sessizgemi~

16 yorum:

  1. Çok güzel olmuş...;D

    YanıtlaSil
  2. bayıldım tümüyle herşeye bu yazıdaki.
    :))))
    çok tatlıııııı.
    :)

    YanıtlaSil
  3. Düşün ben bile seni tanımadığım halde çok mutlu oldum kimbilir sen nasıl mutlu olmuşsundur:)) Seni düşünen birileri olduğu için çok şanslısın, kıymetini bil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir kalbin var :)
      Bence de çok şanslıyım (:

      Sil
  4. vuhuuvuuu çok hoş çok şeker yazı ayrı şeker hediyeler ayrı böyle unutmuşken hem de çatkapı olması ooh ooh çok çok yaaa diyecek kelime bulamıyorumkii:))

    YanıtlaSil
  5. Kitaplara baktım da bence en güzel olan Çalıkuşu:)

    Şeker hadiyeler^^:D

    YanıtlaSil
  6. haha çingum Kamran'ı beraber dövebiliriz :)

    bu arkadaşınla birbirinizi çok mu seviyorsunuz acaba siz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dövelim çingum dövelim vallahi çok fena hak ediyor :)

      Hem de çok ;)

      Sil
  7. Canım hediyelerinin hepsi birbirinden güzelmiş.
    Güle güle kullan.
    Bu arada hikayeyi okumak için verdiğin emeğe ve yorumuna çoook çoook teşekkür ederim.
    Bana güzel şeyler kattın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Rica ederim ne demek, severek okudum ben zaten :)
      Ben de şiir anlamında senden çok güzel şeyler öğreniyorum, az biraz yardımcı olabildimse ne mutlu bana :)

      Sil
  8. hediyeler güzel gerçekten :) :) tadını çıkar :)

    bir hediye de benden puuvv mim geldi hanımm :D :D

    http://izlibahcem.blogspot.com/2012/11/the-mim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)

      Mim yazmayı seviyorum, yoğunluktan blog boş kalmıştı ne zamandır, çok teşekkürler :)

      Bir aksilik çıkmazsa yarın yazacağım inşallah :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^