6 Eylül 2012 Perşembe

Biraz Yağmur Noğğluur!


  Artık post başlıklarında da yağmur dansı yapıyorum. Her yere yağdı, biz başka gezegende falan mı yaşıyoruz bir bu topraklara düşmedi damlalar böhüüeee '(

  Neyse sakinim ben..

  Birkaç gündür buralardayım nihayet fakat yazmaya fırsatım olmadı bir türlü. Söylenecek pek çok kelimem, üzerine yazılacak pek çok şey birikti. Şimdi ne söylenmeli ne yazılmalı, önce ne yapılmalı bilemiyorum. Öncelikle sormalıyım; nasılsınız kavanozdan blogun biricik sakinleri? Umarım hepiniz iyisinizdir..

  Bu gün pek bi neşeliyim, tahtaya vurun aman nazar değmesin :) Ne zamandır Türkçe müzik dinlemediğimi fark ettim, açtım bin küsür şarkılık listemi dinliyorum, eski yeni karışık, K-pop, J-pop, İngilizce, Türkçe, başka dillerde bir sürü şarkı. Yeni derken bir iki yıllık şarkılar çoğu. Son zamanlarda düzgün şarkı yaptı mı kimse bilmiyorum, müzik kanallarının hepsini sildim çünkü. Hepsi reklam dolu, sevmiyorum. Yalnız liste karışık, hüzünlü olsun, neşeli olsun, dans etmelik olsun, oturup ağlamalık olsun her telden var. Ama açtığımdan beri karışık çalan her şarkı pek bir hüzünlü çıktı yahu, Korelimlerime geri mi dönsem ne yapsam bilemedim o.O

  Öyle ki'de başladı bu arada (Öyle bir geçer zaman ki..) İzlemeyecektim, kanalları değiştirip duruyordum ama sonuna bakayım bari dedim açtım. Bitmiş ve tekrarı başlamıştı. Oturdum izledim böylece. Sıkılacağımı düşünüyordum çünkü önceki sezon biraz "bitsin artık" dedirtmişti. Sonraki bölümü merak etmiyorum öyle bir etkisi olmadı ama sevdim bir şekilde yeniden.. Son sahneler çok etkileyici olmuştu. Dizinin devamı ne olur bilmiyorum ama ilk bölüm güzeldi, sezonu güzel açtılar. Açıkçası diziyi çok severken neden böyle soğuduğumu da anlamıyorum, sanırım entrikalar biraz fazla geldi, bir de ne olursa olsun şu Berrin'e gıcık olmaktan kendimi alamıyorum. Hakan'ı hiç sevmezdim ama şimdi çok üzülüyorum ona, adam hala Cemile'ye anne diyor, gerçek annesi gibi seviyor..

  Yeni karakterleri merak ediyorum daha çok, tatlı bir kız var ya adını da öğrenemedim bir türlü.. Bale öğretmeniymiş hani.. Diziyle alakasını çözmeye çalışıyorum onun.. Soner ve Deniz'le bağlantısı olacakmış sanırım..

  Bu sabah da Red Kit Batıya Hücum vardı tvde, gülmekten öldüm çok güzeldi :) Neşelenmek için izlenesi bir animasyon.

  Neyse işte.. Daha çok şey yazabilirim şu an ama yazıyı kısa tutmaya çalışıyorum.. Şimdi Blog okuyacağım biraz. Ama önce..

  Listemde çalan şarkılardan ekleyeyim dinleyin siz de.. Hep K-Pop yayınlıyordum, bu gün de farklı olsun :)






Yok bu böyle olmaz biraz neşelenmek lazım yeniden..

Dinlettiğim kimse sevmedi bu şarkıyı ama ben çok seviyorum bakalım siz nasıl bulacaksınız.. 2007 de dağılmış sanırım bu grup tam bilmiyorum. Japon rock ve pop grubu Charcoal Filter..

İşte şarkımıız :)



Ahahaha :D Çok seviyorum bunu dinlemeyi ^^ Sözlerin anlamlarını bilmiyorum, nette de bulamadım ama çok neşeli değil mi :)

Bir daha dinleyin bir daha ^^

Neyse çok daldan dala bir post oldu bu yine.. Yerinde duramayıp J-Pop'a devam eden bendeniz kendinize iyi bakmanızı diliyorum ;) 

Görüşürüz ki ^^

~Sessizgemi~

18 yorum:

  1. ben de yağmur bekliyorum senin gibiii bi de güneşliydi bugün yandım hani yağmuuur:))
    sabah dinlediğim de sevmiyo gibi olmuştum şimdi hoşuma gitti sondaki şarkı saati iyi ayarlamak lazım çingum şarkının suçu yok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzey bölgelerde sel uyarısı bile yapılmıştı daha şimdiden buralarda bir bulut bile yok.. Yağmur dansı yapacağım sen de katıl :)) Değil mi şarkı çok güzel aslında ama uygun saat ve ruh hali lazım :)) Beğendiğine sevindim bu arada ^^

      Sil
    2. katılırım katılırım çingum saati haber et doğaya mesajı aynı anda gönderirsek olur bu iş :))
      nursalkımı na verdiğin önerilerden bi kaçını çarptım çok sevdiklerine tanıtsan hoş olur aslında film dizi senn fikirlerini-beğenilerini merak ediyorum:))
      ben japonları izliyorum şu sıra bi de kısacıklar diziler iki hafta mahrum kaldım japonca da korece de bi tuhaf geldi neyseki korece şarkıları indirmiştim mp3 e senin şarkılarla dolu bir klasörüm bile var çingum şarkı konusunda az braz bilgiszdim malum bigbang i blue şarkısıyla daha bi sevdim bi de bilgin olsun bigbang e adım adım ısınıyorum :))

      Sil
    3. Tamam ben bu gece 20:20 civarında başlıyorum yağmur dansına sen de aynı anda başla belki işe yarar ;)
      Çarp Şeyma n'olcak sanki ^^ Arada bir bahsediyorum yazılarımın arasında sevdiklerimden ama tanıtım gibi ayrı ayrı yazmaya cesaretim yok çünkü beceremiyorum (: Belki bir gün yazabilirim :)

      Japon dizisi izlemedim sanırım hiç, kız kardeşimle seçiyoruz dizileri genelde o karar veriyor ama Japon dizilerine de başlamak istiyorum ilk fırsatta :) Eskiden Japonca merakım vardı, hala var ama şimdi daha çok Korece ile ilgileniyorum :) Korece dinleye dinleye Japoncayı unutmuşum geçen anime izliyordum öyle bakakaldım ne diyor bunlar anlamıyorum diyorum, sanki önceden çok anlıyordum :D

      Klasörün benim şarkılarla dolu haa sevindim çingum :) Yandaki müzik kutusuna yeni müzikler de ekledim listenin en altında kalıyorlar, bakarsın belki seversin :) Bigbang kendisini sevdirir bir şarkıda bağlar insanı, kurtulamazsın ^^ Isın çingum, VIP olma yolunda gördüm seni hadi bakalım hayırlısı ;))

      Sil
  2. öncelikle demek istiyorum ben deniz yeni takipçiniz hayırlı uğurlu olsun :P
    gerçekten yağmuru özledim :)
    berrin karakteri diziyi az izlesemde benimde acayip uyuzuma gitti hep. kız beceremiyor mu rol yapmayı acaba, pek itici :D
    ben sevdim o alttaki japonca şarkıyı >.< birşey sorucam oguri shun u mu gördüm ben o video da :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kavanozdan bloga hoş geldin Zennn :)
      Ben de ben deee '(
      Her konuda itici o kız yahu, rol yeteneği de pek iyi değil bence haklısın ;)

      Vallahi hiç bilmiyorum canım o kişiyi de tanımıyorum ki zaten :) J-Pop seviyorum ama Kore kadar iyi tanımıyorum onları maalesef, ama tanımaya çalışıyorum :) Nette araştırma yaptım şimdi grupla alakası yok sanırım bilemedim ki :/

      Bu arada bloguna baktım müziklere takıldım çok güzeller çıkamıyorum bir türlü :)

      Sil
  3. Öyle bir geçen zaman ki dizisini geçen sezon sadece başta 3-4 bölüm izledim bende gerisi fiyaskoydu bana göre. Geçen sezonun başıda iyi gitti ama sonra bozdular bu sezon bende denk geldim ilk bölüm güzeldi ama umarım geçen sezon gibi cıvıtmazlar.
    Yağmur bu hafta bol şekilde her ilçeye yağacakmış diye duydum :)
    Umarım senin şehrine de uğrar.
    Bu arada kore ve kore yapımlarına ilgi duyduğunu okumuştum önceden bende bu aralar dizilerine takıldım 5-6 dizi izledim ve bitti.
    Ama ben daha fazlasını istiyorum, önerebileceklerin var mı?
    Ve net dışında satın alabilecek olduğum bir kaynak biliyor musun?
    Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim (çok soru sordum ) :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de geçen sezon bütün bölümleri izlemedim, reklamlarda ilginç bir şey gördüğüm zaman izledim. Bakalım bu sezon nasıl olacak, konuyu uzatmaz ve derli toplu olurlarsa sorun olmaz gibime geliyor, yani birkaç bölüm daha fazla olsun diye uğraşırlarsa yine aynı şey olur..

      Buraya yağmıyor maalesef, ya her gün meteorolojinin sitesinden uydu görüntülerine bakıyorum, bulut bile gelmiyor bölgeye '( Umarım buralar da ülkenin geri kalanından etkilenir bir şekilde serinler en azından.

      Aaa hangilerini izledin? Merak ettim şimdi :)
      a gentleman's dignity, secret garden, you are beautiful, rooftop prince, queen in hyuns man.. Şimdi bunlar geldi aklıma. Tarihi ve biraz uzun olan diziler istersen de muhteşem kraliçe en sevdiğimdir ve sarayın rüzgarı da çok güzeldir :)

      Satın alacak kaynak bilmiyorum ki :/
      Ahahaa :D Ne güzel sohbet ediyoruz işte :)

      Sahi hangi dizileri izledin? :)

      Sil
  4. Secret Garden'le başladım zaten :)
    Beni abone eden o oldu :)))
    Kardeşim ve arkadaşımla dalga geçiyordum yahu bırakın şu çekik gözlüleri diye :)

    Daha sonra Boys Over Flowers i izledim ama 2. bölümde kaldım 12 ,lie 18 arasında ki bölümler kayıp şimdilik bulursam devam ederim.
    Playfull kiss'i izledim.

    Cafe Prince yi izledim.

    Personel Taste'i izledim bu gün bitti.

    You are Beatiful var elimde onu izlemeye başlayacağım.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seviyorum o diziyi, çok eğlenceli :)
      Sevindim :))
      Benim bazı akrabalarım da öyleydi şimdi bani zorluyorlar dizi izlettir bize diye :)

      Hmm Bof'a başlayacaktım ben ama izleyenler çok anlattılar, dizinin her şeyini bilince de izlemek istemedim. Öyle bir takıntım var benim, bilmeden izlemeliyim :)

      Playfull Kiss'i de yarım bıraktım kızı sevemedim bir türlü.

      Coffe Prince listemde izlemek istiyorum ben de :)

      Personal Taste çok duydum ama hiç izlemedim onu da.

      You are Beautiful süperdir ;)

      Sil
    2. Birde City Hunter vardı. O da güzeldi.
      Play full kiss çok kasmadığı için sevmiştim ben.
      Çok entrikalı ve insanı yoran şeyleri sevmem.
      Bof biraz çocukça geldi bana :)
      Ehh benim yaşıma göre biraaz küçük kalıyor ama En sevdiğim Secret Garden oldu.
      iki defa izledim gerçekten çok eğlenceli.
      Şimdi You Are Beautifula başladım bakalım :)

      Sil
    3. City Hunter listemde :)
      Anladım :)
      My Girl'ü de izlemelisin çok eğlenceli bir diziydi o da :)
      Secret Garden masal tadındaydı :)
      You are Beautiful da öyle :)

      Sil
  5. çingum yağmura hasret kaldık bu yaz değil mi? biz şimşekten korkan, yağmura aşık insanlardanız ya, yağmuru olduğu gibi kabul etmiyoruz diye mi gelmiyor bir türlü :) küstü mü ki bize :)

    tahtaya vurdum, neşen hiç kaybolmasın çingum :)

    Paylaştığın şarkıların bazılarını biliyorum, bilmediklerimi de dinleyeceğim şimdi. tabii bigbang dinlemeye de devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle çingum, dün yağmur dansı yaptım nihayet bulutlar geldi bu gün ama yağmura daha çok var buralar için :) Öyleyiz vallahi, bak onu hiç düşünmedim, tamam şimşeğe de razıyım gelsin yağsın yeter ki ;)

      Senin de kaybolmasın çinguum ^^

      Dinle çingum,
      Bigbang forever >.<

      :)

      Sil
  6. hepsii çok hoş haberler.
    ne güzeeeel keyiflisin.
    şarkılar taam piki.
    :)
    red kiiiit ha haaa severiim.
    bi de asteriksi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      Hep keyifli olalım deep :)

      Asteriks hahaaa o da çok güzel (:

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Türkçe müzik elbette candır..
      Eski olanları özellikle..
      Sanat müziği olsun, musiki olsun, 80'ler 90'lar olsun dinlemeye doyamadığım parçalar var..
      Yeni nesil Türkçe müziklerde de sevdiklerim var..
      Türkçe müzik candır,
      Ama mantıklı olduğu sürece!

      Demek istediğim anlaşılıyor mu bilmiyorum ama işte öyle bir şey
      :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^