5 Temmuz 2012 Perşembe

Tek Kelime


Mimin adı Tek Kelime ama bu kurala uymayanları gördü bu gözler :D Benim de uymayacağım kesin bu arada ;)


  Sevgili supercellma yeni nesil ilginç bir mim başlatmış ve deeptone'a göndermiş. Ve o da beni mimlemiş, teşekkür ederim deep :) Ayrıca ben bu mimi yazıncaya kadar birgaripseyma ve erdikaradeniz de beni mimlemişler hepsine tekrar teşekkürlerimi sunarım :)

  Mimi nasıl açıklayacağım hakkında hiçbir fikrim yok :D Bunun için tam anlatamazsam mim sahibesinin Şu postunu okumanızı rica edeceğim :) Hatta direkt oradan alıntı yapayım ben talimatları ^^

 *Şöyle ki bu mimin altına benim takipçim olarak benimle ilgili düşüncelerinizi yazacaksınız. 

*Benim mimlediklerim de kendi sayfasında bu mimi duyurup takipçilerinin yorum yapmasını sağlayacak.
*Ve siz de başkalarını mimleyerek bu mimin elden ele dolaşmasını sağlayacaksınız. Oldu mu ? :D



  Aslında mimin altına yorum olarak yazmak gerekiyormuş okuduğumuz kişi hakkındaki fikirlerimizi ama beni mimleyenler hakkındaki düşüncelerimi ben bu post içinde belirtmeyi tercih ettim..

  Deeptone: Farklısın. Moralim bozuk olduğunda bloguna gelip bir yazı okuyup kendime geliyorum çevrene yaydığın sonsuz bir pozitif enerjin var. Ayrıca hayal edilemeyecek kadar geniş bir hayal gücün var ve bu şahane :) Zekice bir üslubun var, alakasız şeyleri birleştirip ortaya mantıklı bir şey çıkarman en sevdiğim yönlerinden birisi, ne demek istediğimi anladın umarım cümlem biraz mantıksız oldu sanırım :D Ayrıca eğlenceli ve renklisin... Bir de çok çalışkansın, yazdıklarını daha okuyamadan iki üç tane birden yayınlayabiliyorsun, ama boş şeyler yazmıyorsun hepsi dolu dolu! Bloguna seçtiğin isim tam seni anlatıyor aslında Sade ve Derin.. Haa, bir de unutmadan gizemli bir kişisin :D Aslında daha pek çok şey söylenebilir senin hakkında :) Geçen bahsettiğin vitrin camlarını kırma girişimlerinde bulunuyorum, bana şans dile! :)

  BirgaripŞeyma: Yeni yeni tanıdığım, düşünceli birisin. Profil fotoğrafın çok güzel her gördüğümde gidip bir tane o renkli çoraplardan alasım geliyor :) İlginç ve düşündürücü şeyler yazıyorsun.. Tanıdıkça daha çok seveceğimden emin olduğum bloggerlardansın :) Yazmaya devam et lütfen..

  ErdiKaradeniz: Son yazıların oldukça hüzünlü. İnsanlığa karşı bir çeşit dargınlığın ve yorgunluğun var gibi. Bir şey seni fena halde üzmüş belli.. Son yazılarından sonra hakkında aklıma ilk gelen kelimeler duygusal ve hüzünlü oluyor. Fakat ayrıca oldukça zeki ve derin düşünceleri olan birisin. Hüzünleri denize fırlattığın çakıl taşlarının altında bırak, seni üzmelerine izin verme.. 

  Ayrıca hepiniz özgünsünüz daha ne olsun (:

  Gelelim mimin benimle ilgili kısmına. Şimdi, beni takip eden, yazdıklarımı okuyan herkes yorum bırakarak hakkımdaki düşüncelerini belirtmeli.. Okuyup kaçmak yok, her türlü düşünceye açığım çekinmeyin.. Rahat olun ve yazın işte fikirlerinizi, düşüncelerinizi :) Not: Yazar bu kısımda meraktan çatlamaktadır ^^

  Az daha mimi göndermeyi unutuyordum :D Hikaruivy, Madam Patapuff, Kuul'umsu Kadın, Hoi Hoi, Dayatılanla Yaşayan ve Watson aranızda yapan var mı bilmiyorum ama bu mimi sizlere gönderiyorum :) 

  Kulağında kulaklıkla son ses Fantastic Baby dinlerken mausun kenarıyla parmağını kesmeyi başarıp şaşkına dönen Sessizgemi'den selam olsun! Bu da nasıl bir cümle olduysa böyle o.O Neyse, kendinize iyi bakın a dostlar (:

  ~Sessizgemi~


25 yorum:

  1. tanıdıkça seni daha çok seveceğim demişsin ya nası mutlu oldum bi de bugün dikkat etmediğim şeylere dikkat ettim blogunda arşiv kısmında tardis yazıyomuş doctor who aman Allah ım başa sardıklarım kısmına bayılıyorum cidden hiç tanımadığım sanatçılarla bile tanıştım o kısımdan fırsatını bulmuşken teşekkürümü de edeyim di mi:))
    mutlu mutlu günleer:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle düşündüğünü bilmek beni mutlu etti :) Evet, pek iyi bir fan olduğumu düşünmesem de Whovian olduğum bir gerçek ^^ Başa sardıklarım kısmını otomatik başlamayan, istendiği zaman çalan bir player haline getirmeye çalışıyorum o zaman daha fazla müzik ekleyeceğim, bu kısma pek dikkat edildiğini düşünmüyordum sevdiğin ve yeni sanatçılarla tanışmana vesile olduğum için çok sevindim (:
      Ben teşekkür ederim, mutlu günler :)

      Sil
  2. blog hayatıma sessiz sedasız giren bir gemi! iyi ki girdi dedirten. yazılarını okuyup üstüne düşünmemi kendimi dinlememi ve sorgulamamı sağlayan. böğürtlenli gemi! sessiz gemi! ^^ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi yüzümde hiç alışık olmadığım acayip bir sırıtış oluştu ve geçmiyor :) Şımardım iyice ^^ Ben de iyi ki seni tanıdım Kuulumsum :) Yazılarını hiç atlamadan okuduğum bloggerlardansın :) Mimi cevapla yoruma geleceğim ben ;)

      Sil
    2. Yüzümdeki sırıtma yüzünden söylemeyi unuttum :D Teşekkür ederim bu güzel yorum için ;)

      Sil
  3. ''Yaşadığı hayatı irdelemeyi iyi bilen ve gayet akılcı yazılar yazan duyarlı biri''sin kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyarlı biri olmaya çalışıyorum ama diğerlerinden kendimce hiç de emin değilim :) Böyle düşünmene sevindim Zeugma, teşekkür ederim :)

      Sil
    2. canım aldım mimimi...:)) bu saatte ancak...:)))

      ve tek kelimeyle seni anlatayım: Peri

      şimdi sayfama gidiyorum... yazmaya...

      Sil
    3. Teşekkür ederim Dayatılan :))
      Yazmışsın bile, bakacağım en yakın zamanda :)

      Sil
  4. Mim için teşekkür ederim canım. O zaman ben de seni "geniş bir ilgi alanı olan, her şeye farklı bir yönden bakabilen, süper bir hayalgücü olan" bir yazar olarak tarif ederim. Tek kelimeyi epeyce geçti ama olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim çingu ve rica ederim ^^ :))

      Sil
  5. :)
    yine müthişsin.

    seni bulutsu buluyorum ben.
    evet tek sözcükle, bulutsu.

    bulutların üzerinde pamukların üzerinde bir hayal prensesi gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulutsu mu o.O? İlk defa böyle bir şey duyuyorum hakkımda :)
      Teşekkür ederim deep :))

      Sil
  6. Öncelikle merhaba. :) Bu blogındaki ilk yorumum sanırım. Nicelerine deyip benim açımdan nasıl göründüğünü özetliyorum. Aklıma ilk gelen 'Kalemi keskin, artık çok fazla örneklerini görmediğimiz kaliteli taze yazarlardan' cümlesi geldi. Bence cuk oturdu. :)
    Bu arada mimler için çok teşekkürler. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çingu :) Evet ilk yorumun, hoş geldin ^^
      Kalemi keskin, kaliteli taze yazar.. hmm.. Böyle düşünmene sevindim :)
      Asıl ben teşekkür ederim (:

      Sil
  7. Teşekkür ederim yorumun, önerilerin için.

    Ben seni "okunası" buluyorum. Güzel konuları, güzel bir şekilde irdeleyebiliyorsun. Güzel yazılar sunuyorsun. Bunlar da duyarlı, düşünen, aklı başında bir karakter olduğunu işaret ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim, hakkımda düşündüklerin beni mutlu etti :)

      Sil
  8. Yazan insanlara her zaman imrenmişimdir. Tabii herkes yazar ama benim kastettiğim söylemek istediklerini düz bir yazıyla değil; okuyanı etkileyecek bir uslüp ve güzel bir edebiyatla yazanlar, süslü ama sade olmayı da başarabilenler kimseler.

    Ve yazı dilinin güzel olması kadar önemli olan bir diğer şey de duygularını ve düşüncelerini şiire ve yazıya dökebilme yeteneğidir.
    Bu ikisi bir insanda aynı anda bulunuyorsa işte o insan çok şanslıdır bence. Sende o şanslı insanlardan birisin benim gözümde.

    Yazılarını, hikayelerini ve şiirlerini beğeniyorum. Hepsine yorum yapamasam da büyük bir keyifle okuyorum. Yazdıkların sadece öylesine değil, insanı düşündürüyor da. Böyle devam etmen dileğiyle. Uzuuuuun lafın kısası yetenekli ve şanslı diyorum. :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Omo! Bu ne güzel bir yorum öyle ^^

      Aslında içimden geldiği gibi yazıyorum, şöyle mi yazsam böyle mi yazsam diye ya da şimdi ne hakkında ne yazsam diye çok kafa yormuyorum. Fakat bir şey yazdıktan sonra onu en az iki kez kontrol ediyorum, bana ait değilmiş gibi tarafsız şöyle bir okuyorum. Memnun kalırsam yayınlıyorum :) Çoğu zaman yazacağım şey kendiliğinden ortaya çıkıyor sanki ben yazmıyorum da o yazılmak için bana ısrar ediyormuş gibi oluyor :)

      Fakat ne yalan söyleyeyim sen dahil okuduğum bütün blog yazarlarını kıskanıyorum -iyi anlamda canım :) Çok doğal yazıyorsunuz ve anlattığınız bir şey hakkında öyle farklı yorumlarda bulunuyorsunuz ki bayılıyorum, bir de diziler, kitaplar, filmler hakkında yazdıklarınız! Ben izlediğim okuduğum şeyleri öyle güzel anlatamıyorum o yetenek bende yok sanırım :)

      Blog oluşturmayı da, blogu tasarlamayı da, en önemlisi güzel şeyler yazmayı da okuduğum, takip ettiğim bloglar ve bloggerlar sayesinde öğrendim ben. Sizlerin sayesinde kendime güvenmeyi öğrendim, yazdıklarım iyi de olsa kötü de olsa hep devam etmeyi ve ders çıkartmayı öğrendim, kendimi ifade etmeyi hala öğreniyorum :) İyi ki varsınız (:

      Böyle düşündüğün için çok mutlu oldum çingu, çok teşekkür ederim ^^

      Sil
    2. ''Çoğu zaman yazacağım şey kendiliğinden ortaya çıkıyor sanki ben yazmıyorum da o yazılmak için bana ısrar ediyormuş gibi oluyor.''
      İşte bende tam bundan bahsediyorum yetenek değil de nedir bu? :D
      Kıskanılmak hoşuma gitti valla hehe ama yok bence seninki daha güzel bir yetenek cidden. :)
      ''Blog oluşturmayı da, blogu tasarlamayı da, en önemlisi güzel şeyler yazmayı da okuduğum, takip ettiğim bloglar ve bloggerlar sayesinde öğrendim ben. Sizlerin sayesinde kendime güvenmeyi öğrendim, yazdıklarım iyi de olsa kötü de olsa hep devam etmeyi ve ders çıkartmayı öğrendim, kendimi ifade etmeyi hala öğreniyorum :) İyi ki varsınız (:''
      Bizler hakkında böyle düşünmen ne kadar mutlu etti beni anlatamam çok duygulandım bide. Sende iyi ki varsın canım. :)
      Ben seni mutlu ettim, sen beni mutlu ettin. :D Ne güzel karşılıklı mutlulaştık çingu hehe. ^^

      Sil
    3. Evet karşılıklı mutlulaştık çingu, ne güzel :) Şu an aklım, kalbim, ruhumla birlikte her yönden gülümsediğim için doğru düzgün cevap bile yazamıyorum :)

      Sil
  9. geç olsa da ben de yorum yazabiliyorumdur umarım :)
    bence sessiz gemi, yeni tanıdığım ama keşke daha önce tanısaydım dediğim, duyarlı, duygusal, sevgi dolu, benim gibi hayalci, iyi kalpli, güzel bir insan.

    sanırım bu kez evrenin gönderdiği işaretleri doğru algıladım :) onunla karşılaşmam bu yüzden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yazıyorsun :)
      Bence sen de benim için öylesin ama gerçekten.

      Evrenin işaretlerini ikimiz de bu sefer doğru algıladık, ve biraz da yardım aldık :)
      Teşekkür ederim çingum :)

      Sil
    2. evet öyle gerçekten..

      ben deep'in bu dünyaya iyilik elçisi olarak gönderilmiş olduğunu düşünüyorum zaten :)

      Sil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^