14 Mayıs 2012 Pazartesi

Silmeden

  Sevgili deeptone çok farklı bir mim yollamış bana. Teşekkürler Deep :) İlginç bir konu doğrusu. Soru yok, yalnızca o anda aklınıza ne gelirse onu yazıyorsunuz, silmeden. İlk aklıma gelen arkadaşım Hikaruivy'i mimliyorum. Fakat seven herkes bu mimi yapabilir.

  "Silmeden içimizden geldiği gibi bir yazı yazıyoruz. O anda aklımıza ne gelirse.. düzeltmeden, en dürüst halimizle. Silmeden, üzerinde oynama yapmadan işte."

  Şuan aklımda kahve içmek var. Boş boş oturup gittikçe kabaran bulutları izlemek istiyorum. Fakat yapmam gereken bir yığın iş olduğu için bunu yapamam. Silmeden yazmak ne zormuş ya... Ben normalde yüz kere siler yeniden yazarım herhalde. Annemle temizlik yaparken Bigbang dinliyorduk, temizlik bitti hala dinliyoruz. 

  Silmek denince aklıma Şebnem Ferah-Sil Baştan geldi. Güzel şarkı. Tanıdıklarım sesimi Şebneme benzetir, ben söylerken ona vokal yapıyormuşum gibi oluyor (ahahahaa kendimi de övdüm arada :D ) Şuan bütün işi gücü bırakıp sahile gitmek istiyorum. Herkes iki aydır denize gidiyor sezonu erken açtılar burada. Ben daha sahilin kumunu görmedim be! İşte aklıma gelenler bunlar. 

  hmm.. bir de aklıma ne geldi bak birden bire... İnsan çok uykusuz olduğunda uyuklarken böyle bir yığın cümlecikler geçer durur ya aklından, ne gariptir dimi o. Sanki birden bire beyninizle konuşur durumuna düşersiniz, gelip geçen cümleleri anlayamadan bir yığını daha geçmiştir aklınızdan. Böyle boş boş düşündüğüm her şeyi yazınca bu cümlecik treni geldi aklıma :) Neyse ben susayım artık daha yemek yapacam, çok işim var çook... Bak arada imla hatası da oldu ama düzeltmiyorum mim gereği (: 

  Kendinize iyi bakın, görüşürüz...


  ~Sessizgemi~

8 yorum:

  1. ha ha ha zormuş di mii.
    :))
    görüşücaaaz.
    :)))

    YanıtlaSil
  2. vaov... zor olmasını bırak, tehlikeli de! :D :D silmeden öylece yazarsam kim bilir neler çıkar?? :P yine de güzel bir konu, teşekkür ederim canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça tehlikeli^^ Rica ederim arkadaşım :)

      Sil
  3. bizim mim bu.demek böyle bişiymiş:) ah acemi olmak ah..:)

    YanıtlaSil
  4. valla güldürdün tekrar okudum da.
    :)

    YanıtlaSil

Öyle okuyup kaçmak olmaz sevgili okur, fikrini belirt, bir selam et, bir ses ver, çekinme :)

Not: Yorum yaparken lütfen Türkçemizi koruyalım.

^.^